1 - amíg erőművek és mobilszolgáltatók néhány napig vannak a tulajdonos kezében, addig ez alkuszcégekkel is megeshet... 2 - de addig is hátszél fúj és ez nekünk jó! 3 - igen, a kifizetés történhet több helyről is.
tettem be pár száz db-os vételt 382,5-re még tegnap, erre látom most ez lett a legjobb vételi ajánlat, nem örülök... de legalább még nem teljesült :) Opus pozitív, lehet jó nap ebből.
Blue-ban írt Metalheart részletes elemzést a CIG-ről, olvassátok. Amúgy ha a 397-et átvinné akkor benne van hogy törik a csökkenő trend... de ha jól olvasom ki a szavaiból akkor óvatos vétel :)
1 - melyik céget? az alkuszcéget? Amibe ML vásárol abba ML cége nem hinném, h belevenne, sok értelme nincs. vagy a CIGet az alkuszcég? :D 2 - Matolcsynak miniszterként is voltak megvalósíthatatlan álomképei... már a 10% is csodaszámba menne. 3 - legyen :) szerintem Keszthelyinek hagyták felépíteni és most le kell adnia a Pénztárosnak.. :) Ha meg elkezdi az állami biztosításokat a CIG-hez kötni az elég kockázatos buli.
Orulnek en mar 420ft zaronak is szerdan :-) persze tudom,hogy ennel joval tobbet er a biztosito+alapkezelo de a mostani bizonytalansagban mar ez is ertekelendo lenne.
1) semmi nem zárja ki, hogy a cég maradékát megvegye valaki 2) emlékeztek az MNB azon nyilatkozatára, hogy szeretnék a biztosítási piacot az 50% magyar tulajdon irányába tolni? 3) egy hír nem hír alapon lesz itt még más is.
Nem lennék meglepve, hogyha itt célirányosan történnének a dolgok már most is, csak mi misimókusok nem látjuk a 'big picture'-t - legalább árulkodó jelek vannak rá!
CIGPANNONIA kitartók