Pedig nagyon drukkoltam neked és az árfolyamnak is! Sajnos most csak keveset tudtam tenni a nemes ügy érdekében.. "önfeláldozó misivel" ??? Inkább misével! Ideje is lenne elkezdeni a templomba járást, hátha :-)
Abban az esetben, ha részvénnyel / tulajdonrésszel fizet az akvizíció során a cég, akkor azért van jelentősége az árfolyamnak, amit adott esetben (pfuj!) a tulajdonosi kör tud befolyásolni.
Nem értem, mit vársz a tulajdonosi körtől. A Konzum-Bayer-Móricz csapatnak megvan az 50 % feletti csomagja, ebből tisztes osztalékot kapnak, így nem adják el. (kivéve, ha visszautasíthatatlanul magas ajánlatot kapnának) Venni nem vesznek, mert az irányításhoz nem kell több. Tehát ők nem befolyásolják az árfolyamot, csak a többiek. Akiknek van, azok lenyomhatják, ha többet akarnak eladni, mint amennyit vennének. Emelkedés akkor lesz, ha új vevő jelenik meg, különösen, ha intézményi.
Mi mindent megtettunk ebben az evben is az ugy erdekeben,szoval rajtunk nem mulott eddig sem.Majd,ha a tulajdonosi kor is ugy gondolja,hogy mar nem erdekuk az alacsony arfolyam es a keszleteiket veglegesen feltoltottek akkor indulunk. A biztosito+alapkezelo eredmenyei mar most is magasabb arfolyamot indokolnanak de mint tudjuk ezt a piac donti el:-) es azt is tudjuk,hogy azert lenyeges a tulajdonosi kor hozzaallasa is.
Semmi ellenvetésem, hogy jövőre ugyanitt, de remélem nem még mindig itt, hanem már megint itt! És remélhetőleg az árfolyam is egy tizedessel feljebb lesz!
CIGPANNONIA kitartók