Ez jó :) Én a Balázsék reggeli Rádió 1-es műsorát hallgattam vissza, ahol örülnek a metál győzelmének, és megállapítják, hogy "Király Viktor" is legyőzhető, és most új meccs kezdődik, az is mókás. Kereskedni úgyse merek legalább van mit nevetni :)
Igen, de még jönnek hírek, érdemes vigyázni. Friss hír hogy az LMP összefogás miatt egyeztetésre hívta az MSZP-t (akit eddig utáltak) és a Jobbikot! Jöhet itt még bármi...
Sztem csak a hódmező-i választást reagálta le első körben az árfolyam, reggel minden mínuszban nyitott, ami fidesz-hez bármennyire köthető, azóta "stabilizálódott"
Nekem ez a ma reggeli boritas is kicsit furcsan olyan mintha tenyleg ezen a szinten akarnank meg gyujteni.Nem lepodnek meg,ha rovidesen kijonne valami pozitiv hir.
picit távolabbról nézve: ...TA alapon ebben most a 360 simán benne lehet, de egy elmérgesedő szentiment esetén akár a 320 is ha lemegy 360ra én elkezdem venni (ha leszúr 360ra onnan egy gyors visszapattanást várnék, a továbbiakat meg eldönti a piac) felfelé pedig akkor várnám, ha 3-4 napig 425fölött tudna maradni, onnan jöhetne a leszorító felső szára 450 körül, majd megint le de hosszú távon mindenképp fel (csak ki kell várni)
CIGPANNONIA kitartók