gyanús h a vezérünk ;) nekem ennyi volt, venni nem akarok amíg ott van a nagy pakk, amúgy is minimális kp-m van már csak, és félek h lenyomják akár 450 alá is... Eladni szintén nem akarok 480 alatt, de lehet 500 alatt se. szóval nekem nincs miért nézni most... :)
Egyebkent en szivesen latnek peldaul az MKB vagy az OTP elemzoitol is egy atfogo ertekelest a Cig-rol. Nekem ez a Concorde-os egyenuralom kicsit santit nem hiszem el,hogy az egesz orszagban csak a Vago Atesz az istenkiraly elemzo aki ertekelni tudja a biztositasi szektort. Regebben az OTP-sek is elemeztek olvastam es ide is bemasoltam. Viszont,ha a tulajdonosi kornek ez megfelel,hogy a Concorde szinte azt csinal amit akar, gondolok itt az arfolyam tudatos leszoritasara, akkor hajra az utobbi idoben ez latszott. Szoval en olvasnek masoktol is elemzest ez a lenyeg.
ma, 21:49előzmény: #32335 MetalHeart#32374CIGP: "a 76.4% (476) szignifikáns áttörése legalább az 500-as árcélt biztosítaná..."
Jó GYJ, kezdeti lelkesedés, majd 475-ön véget vetettek az örömködésnek és lehűtötték a népet. Holnap elvileg a 10 ft-os osztit is kiárazzák belőle... egyelőre ennyi, a Concordenál megkapták az eligazítást az árfolyam karbantartásra. Berajzoltam az új 470-es árfolyamcélt is, megnövelve a Vágó Atesz indikátor felső tartományt és meghagyva mind az eredetit, mind a alsó tartományt... későbbi mozgásokhoz még jól jöhet.
Erős évkezdéssel fogadják Mészáros Lőrincéket a CIG Pannóniánál 2018.05.24 06:30
"...meglepődnénk, ha a részvénypiac negatívan fogadná a következő órákban és napokban."
Ha egyszer az egyetlen mérvadó elemzés 470-es célárat ad és mögötte áll egy karbantartó gárda, amely már ma délelőtt működésbe lépett, akkor miért is lenne meglepi... nem kéne a kisbüfit teljesen hülyének nézni... :D
Edzés közben gondolkodtam kicsit, bár amiket most olvastam, a gobdolatmenetem szerint az aprópénz. Azért nem nyomhatták le ma, mert ma még oszti is jár a papírért. Lenyomja, megveszi még ma alacsony áron, jár érte az oszti. Holnap és hétfőn kicsit engednék felfelé, mondjuk 475-ig, majd kedden beáll az első sorba eladónak. Azon a pár tízezezer darabon, amit ma zsákolhattak, lesz oszti, és ha jókor adja el (úgyis a modi mozgatja az árfolyamot), akkor erre a 3 napra még árfolyamnyeresége is van. Így lett volna értelme annak, h az előtte levő napokat kicsit felengedték. Kedden meg visszatennék ugyanide, a 455-ös szintre. Talált pénz egy hét alatt....
Konzumnak én is örültem elsőre, de most már akkora az öröm ott is, hogy nagy kérdés mi lesz, felrántás-visszahúzás vagy tényleg emelkedik végre. a modi módszere hasonló volt a 2 papírban, de egyelőre nem látom az okot miért tartják lent az árfolyamokat, apport v közös ügylet miatt lett volna értelme csak.
ha köze van a konzumos előkészítéshez, nagyot fog szólni: a két papír ugyanolyan kotta szerint van szinten tartva: erre lehet spekulálni ebben a gané, rendkívül idegesítő időszakban..
Hír nélkül tetszhalott marad az árfolyam és a kereskedés, most ilyen szelek fújnak és sajnos számítani lehetett erre a forgatókönyvre, beszéltünk is róla korábban. Mindegy, tartom és bővítek a nagy kiugrásig, át kell csoportosítanom sok-sok tőkét ide és a konzumba, nagyjából ennyivel fogok maradni+opus.
Jo eszrevetelek, valoszinuleg a kozkez is joval kevesebb mint amire az adatokbol kovetkeztetunk.Egy bizonyos tulajdonosi kornel van a reszvenyek jelentos resze es ok nem adtak el meg belole.
CIGPANNONIA kitartók