Olyan rv árnál nem csodalkozom, higítás ide vagy oda :D DE most már látni a fényt az alagút végén, amire pár eve plusz az olasz meló után vajmi kevés esély volt.. Kitartás
Hát majd meglátjuk mit hoz a nap vége. Lényeg hogy a forgalom szépen araszol felfelé :-) az ár meg türelem és kitartás kérdése, persze meg a fő tulaj szándéka.
Itt nehezebb ez sokkal. Valamint a díjbevétel jelentősen nőhet, és akkor lesz még szebb nyereség, árbevétel, és osztalék (opust majd abból fizetik ki ha emlékszel az eladásnál ez volt). És ha stabilan beáll egy 500+ árra és ott fizet osztalékot, 30-40Ft-ot az nem rossz. . Valamint nem hinném, hogy lesz részvény higítás, kivéve ha akvi van. De nem tudom van-e olyan biztosító amit érdemes lenne megvenni... aegon meg túl nagy falat.
ez OK, de hogy lesz ebből részvényérték meg pénz? Az Opussal sem az a baj, hogy nincs többszáz milliárdért megbízása, hanem hogy valahogy a könyvelés során az eltűnik.
Ez szerintem most van abban az állapotban mint az Opus 2017-ben így októberben 330 körül. Valamint az opus az más. Ez egy biztosító, egészen más megfeleléssel, szolvencia stb mutatókkal, ott az alapkezelője az MKB-Pannónia, nem tőkealapok vették, egy szektor, amiben a CIG vagyonbiztosítói oldalról most indult, és nagyon meg fog erősödni. Helyzetéből fakadóan. . Majd kiderül, de ugye mivel öreg opus-os vagyok, rám ne hallgassatok :-))))
A Móricz pakkal lett meg a többség, ez így egyszerű. Ha magasabban eladta és olcsóbban tudja visszavenni, miért ne tenné? Csak egy lehetőség. Ki más venne több száz ezer darabot egy olyan cégből, amihez Mészárosnak köze van? Ki akarna tétellel beszállni melléjük?Miért lenne ez más, mint az OPUS? Miért adnának a kisbefektetőknek egyetlen fillért is, ha azt a tulajdonosi csatornákon keresztül ki is lehet szipkázni? Egy normális világban, egy rendes, ellenőrzött gazdaságban erre a hírre valószínűleg venni kell. De ezeknek a piaci szereplőknek a múltjuk nem túl bátorító. Aztán lehet, ez lesz a kivétel, ki tudja?
miért vették meg a Móricz pakkot, ha most vége a lufifújásnak? Móricz most bennfentesként miért venné vissza, ha csak ennyi volt ebben? én ma eladtam mindet napi max közelében, aztán réstöltésnél visszavettem felét. egyébként ~400-470 között egy páran beragadhattak 2018-19-ben.
CIGPANNONIA kitartók