Persze, sok speka felrántás van benne természetesen, akik délután, vagy a közeli napokban adják. A szokásos sok 10K-val fel és 500-600 db-al le, de az irány a lényeg egyelőre, nekem legalább is.
az a folyamat a Móricz pakk megvételével lezárult. Még annyi lehet, hogy Móricz ha jó áron adta el, most visszaveszi olcsóbban. Komoly alap NER-es mellé nem száll be, mert megszívja. Nyilván se rá se ellene nem akarok beszélni senkit, mindenki maga dönt. Csak a párhuzamra mutattam rá.
Opust 40 forintért vettek 800ig ment, bőven van még tér felfelé, de igen ugyanaz lesz a kotta, most kell venni nem egy év múlva, amikor jönnek majd a bejelentések.
nem olvasok a lényegről. NER-es cég lett, a szokásos utat járja majd be. Most van az öröm és az ígéret fázisa. Öröklét, ingyen sör, legnagyobbak leszünk, részvényesi érték. Aztán jön majd a kijózanodás. OPUS lebegjen előttetek, ugyanaz a kotta, ugyanazok a szereplők De a tetőig még lehet tér, jó ütemben kell kiszállni.
Nem sokat vacakoltak Keszthelyiék. Gondoltam, hogy a választásokig bebetonozzák magukat, de arra nem, hogy 1-2 hét alatt lezongorázzák a dolgokat. Így, hogy az utolsó "régi bástya is elesett" (Móricz), gyakorlatilag azt csinálnak , amit akarnak...Értve ezalatt a cég működését, akvizíciókat és az árfolyamot is. Azt gondolom, hogy ma a repülőgépünk felszállt és irányba állt, de aki eszeveszett tempóra számít az csalódni fog. Ez egy hosszú kényelmes sétarepülés kezdete.
CIGPANNONIA kitartók