"There is always free cheese in the mousetrap." - hogy ez mennyire igaz ránk. Na de a mondás az usából származik, úgyhogy ott még inkább, a bét az csak kezdő varázslótanonc egy wallstreethez képest.
Nos, a tőzsde az egy rendkívül érdekes állatfaj.Kicsit olyan, mint a paraszt szamara a mesében ...üti, veri, csépeli, mégsem mozdul ... ha meg megmozdul, akkor mégsem arra megy amerre szeretné .. Persze van a ravasz paraszt .... aki használja az eszét is ... Ő fog egy botot, egy madzagot, meg egy sárgarépát, és a szamár fejére köti ... majd a szamár megindul ..... Persze nem rendelkezik mindenki ilyen gógyival .... valakitől ez a paraszt is megvette ezt a "csökönyös" szamarat ....az meg gondolom örült hogy megszabadult tőle .... Jövőre valasztások ... a Führer bunkerben már sokan elkezdtek szerintem idegesen rágyújtani a cigire ... akkorriban volt aki még nem "létező" tankokat tologatot a térképen valahol Sztalingrád környékén ... más meg aki ezt nézte mellette .. nyomtatta a menlevelet Argentínába , meg Chilébe ... és csomagolt .... De biztos ami biztos összekészítik páran a csomagjukat ... a 4IG nél is, az Opusnál is. Nehéz, Ujj tördelős idők jönnek a bétre ..... Mindenközben továbbra is él az a mondás, hogy asszonnya .. " ....a tőzsde mindig a jövőt árazza ...."
"Talán a Vinton adta oda?" . :) . Sztori volt emögött, de amikor leesett a húszfilléres, olyan 2020 április körül, eléggé meg voltam tépázva a covid miatt, a -29 -30%-t súrolgattam a korábbi csúcsomhoz képest. Nem tudtam profitálni a sztoriból sajnos.
És mennyire látszik így ezek után a bennfentes kereskedelem. Azt hittük, hogy az Alkusz akar 50% fölé menni, közben meg a sógor, koma, jóbarát vásárolgatott. Ettől függetlenül az Alkusz 50% fölé megy, de ez a múlt hét csak véletlen egybeesés volt, gondolom.
CIGPANNONIA kitartók