Nájn, nájn, Nájn!:)
Kit érdekel mi történik a világban?!
Miután ma lefordult 24200-ról, teljesen mind1 mi történik amíg a sávból nem megy ki valamerre addig nem csinálok semmit (23700-24200).
Egyszerűen nincs koncepciód, látod az enyém sem acélos, de legalább van.
Azt akarod lemerni hogy mikortol adtak a bennfentesek?:) Hat kicsit korabban mint gondolnad:)
Apam ez olyan elegansan meg lett jatszva.
Gyakorlatilag 3 eve is kb. hasonlo keppen fordult.Mint ahogy azt leirtam par nappal ezelott.Talan vasarnap.
Gorogoket eddig mindenki tudta hogy egy darab kaki az orszag.Amcsi meg csak egy odozitett bomba volt.Ne gondoljatok hogy mi zakatol a tozsde felfele betoljak a szart.Ez egy szinhez.Megvan a forgatokonyv irva elore:)))Jo mozizast.
pepe...én igazából nem akarok hatizni...meg ez pusztán szerencse nem lehetett tudni a leminősítést...miután eladtam elindult felfele...kétségtelen h megérdemeltem volna a sok szerencsétlenkedés után a szerencsét, de...a tőzsdén nincs de...
Balu nem értem miért nem azt csinálod , amit megbeszéltünk.
Kiborító vagy:)
Előző héten letesztelt a prompt Bux 23700-at aztán felpattant 24200-ra majd onnan zakó. Észre kellett volna venned, hogy alacsonyabb tetőről fordult és minimum megvárni mit csinál 23700-as szinttel.
..igen, nehéz megállni ezt is, hasonlóan a longnál...de majd idővel lesz erőd kivárni...én ma is higgadt voltam...már nyitóban beleadtam, mert látszott a nagy kényszerfelhúzás...illetve csak technikailag kifuttatták a pénteki felkört....ez már előrre vetített egy lefelé induló hullámot....ami nem lett volna ekkora, ha S&P nem vág oda usának...képesek lettek volna ma is hepajkodni...
..holnap nem tudom lesz fel korrekció,
ma gyönyörű, kanóc nélküli doji-t csinált a hati...rég láttam ilyet...napi maxon nyitás, majd. min. zárás....
...ja és longos beállítottságú emberkék abba hagyhatnák a minuszolgatást...inkább szóljanak hozzá....kíváncsi vagyok kiülték e a mai napot...és még várják a 26k. bux-ot,
hát ha nem is verem...de, de, de...ezt nem lehetett tudni...ez a szerencse...képzeld el aki bukóba zárta vagy aki vett bármit délelőtt...nagyon kemény tud lenni a tőzsde...a világ egyik legkeményebb dolga.
hú gyerekek micsoda nap...ha nem zárom a sortom + 60 kb...ez ilyen...ismét az a kis fránya szerencse...viszont ha nem zárom ricsit:) hű gyerekek volt ma világ beálltam záróban oti, ricsi, de nem kaptam...kemény tőzsdés nap volt...van:) sok sikert mindenkinek!
..ja és tehcnikailag ezzel behalt kitörésnek tekinthető az elmúlt emelkedés...mehetünk még szépen le....
...főleh ga usának más is odavág...megérdemlik a mocskok...
..szia...
..na bejött amit mondta délelőtt...usa kinyit és vége...
..én még 100 kontit nyitva tartok...támaszok tőrtek...bár holnap lehet egy kisebb visszateszt,de ebből már komolyabb korrekció lesz...hasonlóan a tavajihoz....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?