Igen, biztosan jólesett ez a hsz is a longosoknak. Sebaj, szerintem a többségük biztosan ezt kívánja neked is holnapra. Aztán majd elválik melyik irány lesz az erősebb. Csak nehogy holnap mutyiról beszélj, ha netán emelkedés lesz majd.
Azért jelentős ferdítésnek mi értelme?
Mikor mi tegnap bezártunk, az S&P 1%al lentebb volt, mint most.
Zárásunk után jött visszább az s&p, tehát nem épp azzal kellene összehasonlítani.
És ilyenkor jön a mutyi stb szöveg, mikor át se gondoljátok mit írtok.
Mol -nak esnie kell ? csak az a baj hogy állandóan nem arra megy amerre szeretnénk :D
SP 1 pontos emelkedéséra a Bux -ot ma +1,35 % -on zárták..gratulálok a felhajtó embereknek...
remélem elbukják az összes hasznot amit a mai nappal kerestek.
..részemről is, bár tegnap zártam 40 k. ma visszanyitottam 20-at...s egy lekört elszúrtam, elmentem és nem tettem be zárást 24k-ra...de holnap itt esni kell...mol miatt főleg...ha őt nem favorizálják, a bux is kipurcan...
..1310-ről kétszer lepattant...remélem a 3.-at már meg sem próbálja...bux-ot és hatit is alá tették...így maradnak a shortjaim nyitva...holnap majd elválig mire volt jó a mai nap...
..remélem még előbb...s betolok még pár konti shortot...
..de hát ez bux...a kiskirályok ma sc.-vel tolnak...majd ha úgy érzik borítanak...hányás....de nekem van türelmem kivárni olyan napokat, mint a tegnapi...
...mert ha látnám értelmét és alapját a longnak, vennék....de így....
....jól mondod...a funda már lassan nem számít...s érdektelen, hogy mennyit ér egy cég, mik a kilátásai...
azt az irányt nyomják, amiben több az elszedhető pénz..mert a tőzsde lényege ma már ez lett...sok alap...mindenki csak a haszonra megy...
...mindegy merre...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?