Nem tudom mit akarnak ma!
Múlt héten ahogy figyeltem volt egy ilyen nap, hogy reggel semmi estére meg -600!
Ha tényleg C-ben lennénk "nézd egon" akkor jó lehet a pozi én is nyitottam csak 10db-ot majd csak jó lesz!
Sajna tényleg mennem kell!
csatlakozom én is ez a (volt) a legjobb topik meg az otp és semmi más, meg a ricsi se rossz, de szakmailag magasan ez a legjobb...igen nyitottam 24690-ről tiz kontit...tartom...ez a baj a hatival h nagyon játszós, becsapós...most is nagyon tartja magát a bét, hati...teljesen kiszámíthatatlan...ezért csak okosan, óvatosan...eladtam ricsimet 535 pont nyerővel és ezzel idén is pluszban vagyok...remélem még a hati is rak hozzá:) de ez az idei évem a minimális plusz ellenére egy rakás szerencsétlenkedés...sajnos otiról többször is lemaradtam, rosszul döntöttem, meg tcomról is lemaradtam, sok nyerő lehetőséget kihagytam sajnos...
Nagyon jó lenne újra összefogni a topikot, hisz innen akár még pár hete hónapja sok mindent tanult, tanul az ember.
Azzal nem értek egyet, hogy itt csak 1112-ről lehet szó!(egyszer írta valaki, hogy „nem otp topik”!)
Itt minden súlyozott részvényről szó eshet szvsz, „normális keretek közt”, mert a bux, bux 1112 ezekről a főbb részvények mozgásáról szól! Persze a kt sajnos nagyon játszós, szívatós akár long akár shortra vetítve!
Mindenkinek van, volt, lesz nézete, ezt el kell fogadni akárhogy is legyen!
PL: bluebalu hozzászólásait, dilemmáját is szívesen olvassa az ember, mert legalább nem a másik hibájáról tévedéséről szól!!!
Blu: Látom nyitottál 1112-t! :):)
Szerinted merre van több pozi nyitva?
Több a short mint a long? Így kinek mi fáj? Javában longban vannak pozikkal, annak nem fáj, a kisbüfi meg senkit sem érdekelt szerintem.
ForcaG, vagyunk írunk azért. A magam nevében mondom, nem sértődésen múlik, nálam elsősorban azon, hogy van-e rá időm, meg talán van-e olyan kérdés, amiben érdemes állástfoglalni.
Jó, nem mondom, hogy nem volt olyan szituáció, amikor kezdett bosszantóvá válni a fórumon a szituáció, de ez csak akkor fordít el, ha egyébként nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak kellene maradnom az aktuális pozícióm miatt. Olyankor nem adom meg rá az eséylt, hogy felbosszantsanak.
Van még ezen kívül talán egy hitkérdés: tippeket nem lehet osztogatni, azzal nem jut az olvasó előbbre. Szerencsére nemcsak ez az egyetlen várakozás egy-egy ilyen fórumon. A háttérben nagyon sokan nem szólalnak meg, de azután megkeresnek a saját blogoldalamon, vagy levélben és látszik, a tanulási lehetőség érdekli őket.
Uff, mondom ezt így, amint felemrült bennem itt a bexzélgetést látva.
Részemről köszönöm a méltatást, de azért nem írok ide, mert nem kereskedem a BÉT-en.
A színvonalat illetően ne felejtsétek el, hogy a topic attól lesz jó vagy rossz, hogy ki-ki mit ír bele. Általában akkor írok bárhová, ha van megosztásra érdemes mondandóm. Ha nincs, szerintem jobb hallgatni. Ettől még én is sajnálom, Kwi józan gondolatai miatt elsősorban.
Nos, a két éves oldalazásból úgy tűnik kitört, legalábbis a szűkebb sávból. Egy karcsú visszateszt után újra emelkedésbe fogott. Úgy tűnik, a piaci szereplők elfogadják ezt a szintet. Emelkedő aljak mentén araszol, benne van sztem az új lokális csúcs lehetősége. Az árnyékoló fundák csupán az mnyp-k, illetve, hogy a nemzetközi indexek már régóta emelkednek.. Egyébként a Dow is új csúcsra áll sztem. Igazi korrekció (61,8%-os) a tengerentúlon sem következett be egyelőre, sőt, abszolút felfele kacsintgat..
Bizony, hogy hiányoznak a hozzászólásaik!
Ezen nevek mellé még odasorolnám milegyen-t is, bár sokan nem szerették, de tudását szerintem nagyon sokan elismerték.
Sajnos többek e fórumot is a beszólásaikkal, mások építő, segítő hozzászólásait kritizálásaikkal tönkretették.
Persze a Magyar piac is lesújtó.
Én még látok potenciált felfelé.
Otp nem esett be tartósan 6100 alá, mehet 7200-ig is akár.
Mtel a szelvényvágásig araszolhat fel és utána sem gondolnám, hogy túl nagyot esne.
Mol határ a csillagos ég :)
A gyógyszertáriakkal egyelőre nem érdemes foglalkozni.
Lehet nem lesz igazam, de én most inkább a visszaesésekben a vételeket keresném.
ez volt a legjobb topik... Sajnálom, h idáig jutott...
Nagyon hiányoznak Vadász, cimballi, Kwi hozzászólásai, ezek vitték szellemileg...
gondolom a piac is tehet arról, hogy kihaltak az ide írogatók.
láttok még potenciált felfelé???
heti és múlt heti figyelőben is találtam két értelmes interjút alapkezelőkkel. Mindkettőben megegyezik, hogy jelenleg megkapta a kormány a bizalmat - ez látszik is a kitörésen felfelé - ugyanakkor a továbbiak a végrehajtáson és a produkált számokon múlnak, hogy ez a bizalom továbbra is megmarad. Ugyanakkor kiemelten nem fektetnek be...
Mindebből azt a következtetést vontam le, hogy haladunk majd a piacokkal egy irányba..
MOL szerintem amíg megy az olaj és mellette jönnek a jó hírek tartós emelkedő pályán van... biztató az új vezérigazgató személye is..
OTP szintén folytathatja az emelkedést
Metelekom szerintem osztalék után visszaáll a lejtőre - hacsak nem lesz pozitív az EU-s döntés..
Richternél nagy emelkedésre nem számítok, inkább további lecsorgásra - bár szerintem a legjobb papír volt...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?