..alapok ma távol tartják magukat...a kis spekák kereskednek csak...a végére szerintem mindent visszatesznek a tegnapi záróra...így értelmetlen ez a mai nap...
..na léptem is...
..hát nrm tudom..,?
..elnézve a könyveket...ma itt tényleg nem lesz semmi...talán egy-két partizánakció...stoppok kiütése lehetséges...ezért érdemes szintek alá betenni vételeket..
..tegnapról még marad 24630 ról longom.ha felhúzzák 750-800 ig akkor dobom, ha nem akkor megtartom a jövő hétre,szerintem jövő héten meglesz a 25k,onnét pedig short ezerrel..
..szép napot...
..normál esetben csak oldalazás..kis forgalom...
...de, a hazai spekik ma alkothatnak, de értelmét nem látom...ha feltépnék short...ha beadnák vétel....
Csak, hogy ne legyen senkinek egyszerű a dolga! Lehet 23900től emelkedünk C, 0!
Egonnál 60 percesen lehet nézni a grafikont! ma volt a 3. rés ami lehet kimerülési!???
Ma volt a csúcs 24793-nál ami lehet 1. hullám, de akkor a 2. nem mehet 23900 alá!!!
Most döntse el ki merre! :)
25070 óta olyan csapongás "mutyi, kirázás" megy mind két felé, hogy örül az ember ha kitud valamit számolni ebből "nem utólag"!!! Persze utólag könnyebb, de most még azt sem!
1000 féle variáció tele abc hullámokkal!
Tényleg nem egyszerű és nem hiába mérgesek itt sokan!
Szép napot!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?