de még vissza fog esni ne izgulj, a fölfele is minimum három hullámba megy :D
én már zártam a longot mert egy csipesz alakzatot látok, legfeljebb majd újra nyitom...
ja, így már értem.... figyelni kell a divergenciákat, ameddig az nem alakul ki, lehet tartani a pozit, ha kialakul akkor a gyertyaformációk segíthetnek a jó zárásban...
"Én ezt a fél éves emelkedő szakaszt értelmezem a korrekció utolsó impulzív jól láthatóan mindet letojó emelkedő hullámának, innen csak esés jöhet, némi emelkedő szakaszokkal(nálam)!:)"
ha ezt az SNP-re gondoltad, akkor a d1 es charton láthatóan még csak 3 hullám van készen, a negyedik most alakul.... majd ha annak vége és elindul fölfelé, akkor tudjuk meg, h ez most impulse, vagy korrekcio volt-e
DAX-nak már rég mennie kellene felfelé, de nem így lett USA-val sem így lesz! Én ezt a fél éves emelkedő szakaszt értelmezem a korrekció utolsó impulzív jól láthatóan mindet letojó emelkedő hullámának, innen csak esés jöhet, némi emelkedő szakaszokkal(nálam)!:)
Én most M1-M5-öt figyelem.
M1 még Bullish.sh van-lesz-lehet.
Ha ez bejön szerintem még lesz egy új alj (kb nég 20-30 pontot saccolok) Lehet, a kerek szám megfogja 6400. Aztán mehetünk fel.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?