Valóban kulcsszinteken táncol dax, s&p, dj.
6500on nyitottam dax longot, 6470nél stop.
sztem s&pnél is lehet 1262-3 körül longolni szűk stoppal, shortot elég nyitni ha elesik az 1260.
Attól függ mely oldalról nézzük a korrekciót, szerintem 1344-en lett vége a korrekciónak! 950-et tartom!
Japánok helyzete sajnálatos, de csak impluzust ad semmi mást!
Szerintem vagy itt van a vége, ha az esés korrekció akar lenni (esetleg 1-2 ponttal a friss alj alatt), vagy nem lesz megállás az általad említett szinteken sem. Ahogy írtam, ez most egy erősen a hírek által rángatott piac, jelentős érzelmi töltettel dúsítva. A piac elég jól tartja magár ahhoz képest, hogy szinte biztos az atomkatasztrófa, kötvénypiaci mizéria van az USA-ban, Portugáliát leminősítették, gondok jelentkeznek az USA lakáspiacon. Ebből az utóbbi háromnak nem szabadna hosszabb távon befolyásolni a piacokat (mint pár óra), viszont a természeti katasztrófa pszichológiai hatását iszonyat nehéz kiszámítani.
nézem ezt a lecsorgást, mondom magamban biztos azért ilyen lassú, mert forgalom nélküli.. aha?! a lószart.. szép kis forgalommal esegetnek kint most is, a felcibálás után.. :P
Törölt felhasználó2011. 03. 16. 16:57
...ma már zártam a hati shortjaimat, de 500-ról újra adtam
Úgy néz ki, a következő történt: Jött a meltdown hír az erőműről, amire hirtelen menekülés indult a kötvénypiac irányába, amitől le kellett állítani a FED vásárlásokat. Átmenetileg.?
..35 lesz a végállomás...még a telkó is kapitulált...de a molt nem értem...
...remélem holnap a hati végre lejön a packjaimért 300 környékére....ha onnan valami csoda folytán még sem fordulna...akkor újra megküldöm,mert 21700 lehet akkor a vége....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?