Szerencsés vagy, mivel a rendszerváltás sok vállalkozónak hozott új lehetőséget és Te ebbe beleestél és ügyesen éltél is vele, de most próbálj meg valamibe belefogni! :)
Ausztriában be lehet ennyit söpörni átlag melóval is de itthon csak egy szűkebb rétegnek sikerülhet, szvsz havi 500k nettó egy családnak elég lehet. Bocs az offért.
azzel nem értek egyet, ha korrekcio lesz belőle akkor is a fib 38,2-ig el kell mennie, ha meg azon átmegy akkor 5700 a korr vége. de itt a chart, nézd meg te is: link
és ha korrekcio is lesz belőle, akkor is minimum három hullámba fog teljesülni: tehát ha most még le is megy egy kicsit, utána mindenképp föl lesz az irány...
ha a maci korrekciója, akkor is fel kell néznie 55 0-ig (38,2 fibo), de ha azon átmegy 700 a köv fibó, mondjuk 600-on az 50 napos megakaszthatja.de itt a chart nézd meg te is link
és ha korrekció , akkor is minimum 3 hullámba teljesül, tehát most, ha esik is utána még egy fölfelé akkor is lesz...
Olaj bennünket nem igazán izgat. Tudhatnád te is, a bux külön életet él, ugyanúgy, ahogyan minden piac. Impulzusokat adhat, de az irányt nem az fogja meghatározni.
Hát Kiwi nem tudom h a többség h értette, én eddigi életem során talán az átlagosnál több emberrel, emberi sorssal találkoztam és arányaiban jóval kevesebben voltak az olyanok, akiket te említesz, persze erre mondhatod h azok se csinálták meg magukat, én gratulálok szívből ha neked sikerült, de általánoságban nem ez a jellemző...
3-as korrekciós hullám végigmegy a DAX SnP pároson. DAX 6900 max SnP-nek 1292 ahol fordulni fog véleményem szerint! OTP 5300 alá is beszúrt már és 5320 kritikus tartomány alatt zárt tegnap előtt, ez már így nem Bull korrekció hanem Bear volt!
Jelenleg egy háború kitörése sem indokolja a további emelkedést!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?