Az a baj,ez a tábor csak a te kis agyadban leledzik!
De ,ahogy olvastam a mi zárásunk utáni írásod,már realra sem tellik.((
Nem értem,minek írogatsz ide,mikor semmilyen hati pozid sincs.
Maradj inkább a régi,bevállt topikjaidnál!
Egyszer,s mindenkorra meg kell tanulni,a tőzsde nem egyirányú utca.Tudni kell két irányban kereskedni.
Nem vagy semmi,:):):) de ez a hozzászólás, hogy hol az 1000 esés az mi? :)
Érdekes, hogy nem csak Sarpacnak tünt fel a frank erősödés (22:23)!
Legalább ő figyel veszi a fáradságot és berak híreket sok más helyett is, de mindenki kezelje úgy ahogy akarja és ebben semmi baj nincs egy kis + hírecskék miatt!
Nincs értelme vitába szállni ezen a fórumon rövidnadrágos táborral... Örülnek a frank, a jen erősödésnek, a katasztrófának, tök mindegy, mindennek, csak hozza le az indexeket. És ha én beírok valamit, azt írják, gúnyolódom. pffff.
Csak egy idézet a sok közül:
"Ma is úgy védték pl. a 22.000 et a sima BUX -van mintha törvény lett volna rá hogy nem mehetünk alá..nevetséges...sok idióta alapkezelő..remélem most megkapják végre amit megérdemelnek."
Minden longos idióta! Csak a shortban van a nyerő. Nohiszen. Az a sok-sok idióta ember. Vagyis te is és én is. Igaz, nem vagyunk alapkezelők, de igazából azt sem értem, ők mit érdemelnek meg???
biztosan viccesek ezek a dolgok. Valakiknek....
alapkezelőknek se könnyű, mi a halált vegyenek? kötvény semmit nem hoz, az nyersanyagok eszméletlen drágák, ingatlan kaka, deviza túl kockázatos, marad a részvény meg a long :-)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?