Holnap meglatom hogy alakul,lassan bele shortolok.Amibol mar van jocskan.100-asaval beleveszek 5-ot.Szerinem ha igy megyunk le akkor 20200-ig sok megallo nem lesz.Azert az eleg meredek esemeny lenne.Ami 10-os esest jelentene.
..ezek a ku...a usások,már megint fel akarják húzni az utolsó két órát...
...de egyszer elfogy a lóvé...és akkora szívás lesz,ha ezt a sok rv-t majd visszaöntik a piacra...
..a bux-nál ugyan ez lesz...holnap a minden tovább fojtatódik, a longos fiúk is fordítani fognak...na akkor lesznek szép napok itt...
...szomorú a jappán helyzet,s hogy shortolnom kell,de most végre elkaptam a fonalat...
hát nem tudom a rugó hirtelen shorzárások és a napizók long pozijai okozhatják nemde? kisbefektetők hada meg intézményi nagybüfik azok akkor vásárolnak ha "tiszta a terep".... vagy rosszul gondolom? mikor bármikor durranhat a reaktor az nem egy negatív hír, az egy krízishelyzet.. ideig tart, akár napokig, hetekig.. vagy megéri valakinek addig támasztgatni?!
nem ennyire tiszta logika ez
de ha logikusan gondolkodunk, akkor akár fordítva is megtehetjük: a piacnak a természetes útját járva már emelkednie kellene, de nem teszi, mert a társadalmon kívülről érkező hatás (földrengés és folyományai) túl sok bizonytalanságot és félelmet hoztak be. Ezért elnyújtottak, lassúak a hullámok, de ez mintegy rugó lép működésbe egyszercsak
nem állítom, hogy ez van, sőt addig bámultam az index chartokat, hogy talán megtaláltam a megfejtést ma - később még lerajzolom
ez a baj, hogy az a szint sem tuti.. még onnan is visszahúzhatják, nehéz ezeket a szinteket meghatározni.. nyúlnak rendesen... én már szívtam ilyennel meg..
Én folyamatosan nyitva hagyok egy 20 pontos stop eladási megbízást a DAX jelenlegi szintje alatt, aztán ha beüt a crack akkor teljesül. Addig fölösleges nyitni bármit is, aztán ha beüt a flash akkor meg teljesül
egy kérdésem van, ha ma mondjuk a nagy eladói nyomás ellenére sem engednék elesni ezt a szintet.. tegyük fel, nyomtatnak még kamupénz vagy bármi... ki fogja longolni utána?! mert az sem biztos, hogy nagy sq lépne életbe, hisz vélhetőleg az eladások zöme nem csak short hanem rendes tömeges intézményi eladás... ergo mi lehet a rosszabb scenario? felpattan 20 pontot mondjuk, aztán pár nap mulva magától visszahull.. nah persze ha a reaktor felrobban akkor akár ma is... szóval értelme?! ...ilyen szar hangulatban tényleg csak a shortosokat lehet szivatni, de azokat sem nagyon...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?