Meglátjuk, de elvileg jönnie kellene egy gyorsuló lefelé körnek 1156-ig is akár! Viszont a manipula piac miatt ezt nehéz előre megmondani! Nyilván lesznek felkörök is közben, tehát óvatosan a shorttal mert a vola már nem kicsi!
Egyenlőre DAX 6410.
M5-ön div látszik, de ilyen pánikhelyzetekben mit sem érnek ezek a dolgok.. Megáll, mikor lefogy az öntőpajtiknak, vagy elegen aláállnak.
Érdekességképen a japán NIKKEI225 ha nagyon szigorúan veszem jelenleg akár 1500-2000-ig is eshet, de ez nagyon extrém nyilván extrém kicsi az esélye is, hogy teljesül!
..én most azt mondom,zarni majd akkor elég ha elkezdünk napokig oldaslazni...azt jelenthezi az esés végét,mint anno 20700-nál volt..
...ma már 600-nál elgondolkodtam rajta,de tudtam megálljt parancsolni...
---..ha már megálltam, hogy a felhúzásoknál nem zártam,és folyamatosan adtam bele 24300-ig, akkor most már nyugudtan és higadtan kiülöm,mert a fordulat az nem lesz felfelé ilyen gyors...bár 185 kontit nem lesz egyszerű visszavenni,de egy 100 p.-on belül megoldható...
...na usa is lassan padlóra kerülhet...ki is járna már nekik...fél év emelkedés után...
akkor most felrobbant? kinéztem, gombafelhőt nem láttam...
Törölt felhasználó2011. 03. 16. 19:16
latom ezt a rovatot is elleptek a zsoldosok, de ezt megirtam 2 honapja, hogy mivel ezt a termeket mar csak 1 cég árazza idealisan, ezert a konkurencianak ezt meg kell tennie!
En csak az itt levo, valoban hozzaerto embereket sajnalom, illetve azokat, akik toluk tanulhattak, mert igy ezt a lehetoseget is tonkretettek, ami mar a ti uzleteteket is rontja ám! Mindegy, ha valaki tudja, hogy most melyik forumon irnak, akkor azt valahogy tudassa velem, akár privatban is, koszonom.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?