..ázsia szép kis minuszt szedett össze...
..dax 7300 alatt,S&P-t 1325 még tartja...de már ez is 1.3% körüli minusz...bux hati ma törheti a tegnapi támaszát...s akkor indulhatnak a shortok ...az esés gyors lesz,mert sok még a longos...
Könnyen lehet hogy már láttuk az idei csúcsot. Hitelpiramisnak vége, mert ha nem kezdik visszaszívni a lóvét, akkor nemcsak az arabok, de fél Ázsia fellázad.
..minek nekik megszorítás...amikor annyi lóvét nyomtathatnak a fed által amennyi a pofályukra fér...
..most is csak az olaj miatt eshetnek...remélem holnap azért átvillan az agyukon egy komoyabb észak afrikai és közel keleti válság lehetősége...főleg hogy Kadhafi nem egy ilyedős alak..s van még két genszter fia is....
..s már bonbáztatja is a tüntetőket....elszabadulhat a pokol...főleg ha más ország is belép..
...nem jó ez... link
Ha jól látom már le is törte!
Közben van egy hír ami nem jött le vagy át USA-ban 62mrd-s megszorító csomagot fogadtak el az idei évre szombaton és jövő évi tervek is vannak!
...könnyen elképzelhető, h az általad vázolt változat fog bejönni.
Már ma nagyon a határán voltam, h zárom a longjaimat, de ebben az évben idáig szép nagyokat szívtam, amikor zártam egy pozimat és újat nyitottam a másik irányba... Ráadásul jelenleg a hati a fibo 161,8-as támaszon van, ahonnan akár fordulhat is...
Holnap kiderül, de szerintem is több dolog szól az esés mellett.
..nem lesz...nyersanyagok főleg arany olaj szépen erősödnek..s&p törni készül 1332-t...lesz egy korrekció....remélhetőleg...sajnos 100 konti shortból,már csak 10 van nyitva...zárogattam ebben az oldalazásban...de holnap ha megindul lefelé...nyomatom fokozatosan amíg nem fordul...tettem ezt akkor is amikor már mindenki pánikszerűen zárt 23 k felett...
Nos, miert lenne itt a vilagvege, ha esunk 1500 pontot??? Estunk harom napig, azota savozunk. Ennyi es nem tobb! Ha valaki csak a longot ismeri, az baj. Mindket iranyt meg kell tanulni kereskedni. A pince nagyon messze van, ne ess tulzasokba! ('96 ota tozsdezek, ateltem mar egy-ket dolgot.)
miről beszélsz?
Bő egy hete közel 1.500 ponttal álltunk feljebb. Az igaz, h a fák nem nőnek az égig, de a pincénél már nincsen lejjebb.
A hati jelenleg fibo 161,8-as támasznál van.Ha ezt letöri, akkor lemehet 21.850 vagy 21.230 környékére is.
Ha ez a mai csak egy fals letörés, akkor viszont lesz egy kis sc...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?