és Kadhafi más, mint Mubarak volt, vagy akár a tunéziai elnök. zártabb ország, nehezebben elüldözhető elnök, ami hosszabb ideig is lehúzódhat. (nem vagyok elemző, és nem igazán értem, miből gondolják, hogy egy olyan elnök, mint Kadhafi simán lelép. őt nem olyan fából faragták.)
A német külügyminiszter megfenyegette Khadafit, holnap Khadafi lemond. A magyar nagykövetség tetejéről leparancsolják a mesterlövészeket. khadafi parlamentereket küld az eu soros elnökéhez, Zorbán elött leteszi a fegyvert. Bux örömében azonnal dob egy hátast.
Egyetértek.
A DAX korekció elfogadva.
A BUX, meg nem korrigált, hanem visszamászott.
Csak a tegnapit nézve: DAX esett ker időben kb 120 pontot. Bux szintén ennyit. DAX 7400 bux 23000 !! (Csak az arányok miatt). DE BUXika ezt is visszavette.
Ennyire jól állunk ?
Ha az arabok meglátják, hogy egy ilyen Kadhafi fajta mészárost is le lehet taszítani, (nem kérdés, hogy megy, már csak az a kérdés, hogy hány darabban) akkor aztán az arab világ vezetői elkezdhetnek vacogni..... mert akkor nem lesz kegyelem senkinek. Ebből még óriási világméretű tömegtüntetés is lehet.
Nem hiszem el ami ma történt... Azért még nyitottam shortot délelött. Remélem ez csak a kész átverés show volt amit a MOL MTEL párossal műveltek. Úgy érzem, hogy ha már egyszer átment 22900-on a 1112 menni fog még lejjebb bőven.
Gazdasági csomag tolódott, ezért nem értem miért volt ez a felhúzás.
richter 39000 alatt, OTP is nyaldossa 5500-at komolyabb le forgalomnál kés a vajon fog átmenni. MTEL szerintem ma egy kis tréfa volt, viszont a MOL-ban sajna nagyon nagy erőt érzek, ahhoz, hogy beöntsék- de az lesz a tuti jel a shortra, mikor ezt is megborítják rendesen..
Kár, hogy Vadász nem segít egy kis hullámképpel..
Hát annyit legalább kéne lefele esni...hogy hogy bírtunk ilyen magasan emelkedni egy ilyen nap az nem fér a fejembe....a világ legoptimistább tőzsdéje vagyunk.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?