Most teljesen más hajtja fel az olaj árfolyamát, ami inflációt gerjeszt mivel már így is jócskán megugrottak a nyersanyagok árai, az erre még plusz ráépülő kőolaj miatti emelkedés gátolja a további gazdasági növekedést!
A fő para amúgy USA-ban van mivel első ízbe fogadtak el igen nagy 62mrd-os megszorító csomagot illetve, a FED vezérkara is veszélybe kerülhet!
meg a telkoval operálnak.. rohadjon meg az összes kis köcsög broki aki kinti esés közepette áll neki feltépni egy pár blue-t.. eddig nem volt vontos 530 fölé hozni, de most bezzeg muszáj..
... a jelek szerint jól tetted.
Én meg még ma reggel azt gondoltam zárom a meglévő hati longjaimat és átváltok shortba, de látva ezt nyitást, most meg már nem merek shortot nyitni...
Ha most átváltanék shortba, tuti, elkezdenénk emelkedni...
amikor pénteken nyitottam shortokat, akkor arra gondoltam, hogy hétfőn lesz egy kis csapkodás le/fel - Amerika zárva -, és elszórakozom majd vele. nem gondoltam, hogy a politikai események ennyire megváltoztatnak mindent. most csak ülök benne, és kicsit kivárok...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?