Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Köszönöm. Ebből a kiváltó ok sajna tényleg nem derül ki, pedig érdekelne. Én azt el tudom fogadni, ha vki ennyire elfogult egy részvénnyel kapcsolatban, neki is és másnak is szíve joga, h melyik részvénynek "szurkol". Amit viszont nehezen tudok megérteni, az a mérhetetlen ellenszenv, amivel az OTP-vel szemben viseltetik és hogy ezt miért kell napi szinten több helyen is többször erőltetni, még akkor is, ha adott topik tematikájához egyébként semmi köze. Azt is elfogadom, h részint azért csinálja, mert megy a cikizés a MOL miatt is, de hogy csak ezért-e v. más miatt is utálja az OTP-t, arra lettem volna kíváncsi. Viszont úgy látszik tényleg fogok választ kapni rá, mert hiába kérdez normálisan, kötekedés nélkül az ember, nem méltatják válaszra. Neked minden esetre még1x köszönöm
Bux megint lekötve záróra.Napos ék megint visszatesztelve és le. https://kepkuldes.com/image/P811Vt Futi esés és mínuszba menés alatt Bux fel napi maxra, Futi javulásra Bux napi alj fele le megint .Érdekes. Tegnap is ez volt a nagy Dax fellövésre, Bux mínuszba lett verve.
Oké! A lényeg! A BUX a héten -0,14% zuhant! Heti USA és DAX ATH heti zárásokkal! Egy hét múlva lesz az OTP Gyj, Tehát ne feledjük el a szakadó chartokat élesíteni!
azért szeretem ezeket a rajzocskákat :D attól függetlenül, hogy szinte minden TA alapot nélkülöznek, és pusztán egy dilettáns szuggeszió szülte őket, mert szinte kivétel nélkül, mikor megjelennek az egyenlegközlőmön 50-80e forinttal nő az egyenleg :) szóval bíztatnálak, hogy a továbbiakban is csak bátran :) csak bátran :)
Februárban is folytatta a menetelést a magyar tőzsde 3 százalékos növekedéssel zárta a februári hónapot a BUX index. A legnépszerűbb részvények között ezúttal is az OTP Bank - Richter Gedeon - MOL hármas zárt az élen, míg a brókercégek mezőnyében az Erste, a Concorde és a Wood jeleskedett leginkább. A hónap emellett Február emellett a rendezvények szempontjából is kiemeltnek bizonyult: a Tőzsde átadta a BÉT Legek díjakat, az AutoWallis ünnepélyes csengetéssel ünnepelte tőzsdei bevezetésének ötödik évfordulóját, emellett február 19-én elstartolt az XTEND index, amely egyedi lehetőséget kínál az Xtend platformon jelenlévő kis- és középvállalkozások számára a nyilvános jelenlétet illetően.
Áruld már el légyszi, (és ezt most tök őszintén bmi féle rossz szándék nélkül kérdezem) mit követett el ellened az OTP, h minden létező helyen ellene kampányolsz!? Ne értsd félre, tényleg nem kötekedés, csak szeretném végre megérteni, h mi a mozgatója ennek a mindent átitató ellenszenvednek, h ennyire fáj neked, h nem esik az OTP! Lehet volt már szó róla korábban, ha igen, akkor elnézést, én nem olvastam, de tényleg kíváncsi lennék rá most már. Több topikban is, ahol egyébként nem lenne téma az OTP, beteszel OTP-vel kapcsolatos dolgokat, tök random módon. Itt is pl. OTP gyémántos grafikonokat v. ugye a MOL-ban elég gyakran téma, de a Richterben is feltűnt tegnap. Hathorral pl. korábban már elbeszélgettünk róla, h ő miért annyira short párti (úgy általában véve), azt meg is értettem, de téged egyelőre nem tudtalak megérteni, viszont érdekelne a motivációd. Köszönöm, ha kielégíted a kíváncsiságomat.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!