A mai gyertya nem zárt, de ami eddig van, úgy tűnik kialakulhat egy alacsonyabb tető (nem tekinteném naposon swingnek, inkább csak intraday chartokon), van egy DKK lehetőség, a mozgók alatt az rsi és az ár is letörte, és nem először a gyors mozgóátlagot, MACD szignálvonal alatt, rsi elakadt a bull ellenálláson. Legutóbb januárban volt egy kecsegtető alkalom, amiből meg is érkezett a mozgás, azonban az első céláraknál elakadt és hirtelen északnak fordult.
Jövő héten érkezhet a felállásra valamiféle megerősítés, azaz jöhet egy nagyobb fordulat, de ehhez szerintem a 66400 környékén lévő támaszt is le kell tudnia küzdeni.
Itt kialakulhat egy agresszív shortosoknak az első szituáció, szerintem most lehetne azzal a stílussal majd először lőni, amivel hetek óta próbálkoztok.
Egyébként van bear setup, mely 60% találati valószínűséggel 64K környékére mutat, a hátránya, hogy az ilyen lassulós emelkedésben sül be általában és csak a legelőször talán csak a harmadik alakalommal hozza a várt eredményt (harmadik formálódik), de akkor sem mindig.
Ha úgy adódik és hétfőn valaki meghúzza a ravaszt, azon valószínűleg nem csodálkoznék, mert a találati arány, az RR, az asszimetrikus kockázat - hozam arány az ilyen formációkat hosszútávon rentábilissé teszi, ha egyedi esetben nem is biztos, hogy kijön az eredmény.
Szóval szerintem most van egy lehetőség, amikor el lehet kezdeni készülni rá. Egyelőre kell a megerősítés, mert egy ilyen napos gyertya, mint a mai, inkább csak a két oldal bizonytalanságát mutatja (eddig).
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!