Topiknyitó: BKKT 2024. 02. 11. 18:25

BKKT-Bitcoint Mindenkinek!  

Üdv!
Ebbe a topikba bárki írhat akit érdekel a téma kortól, nemtől, pártállástól függetlenül.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hungaroconomy 2024. 02. 17. 11:31
Előzmény: #54  FR73
Es ha megtiltanak neked, hogy a fiat-od valaha is atvaltsd valodi penzre? Meghataroznak kozpontilag, hogy mennyit ertektelenedjen, mennyivel sarcoljak a kulonbozo tranzakciokat, vagy eppen elveszik-e az egeszet, mert te vagy a tranzakcioid nem szimpatikusak? Maradhatnal bezarva...
vrossi46 2024. 02. 17. 11:27
Előzmény: #56  BKKT
Általában a Btc-ről írsz...Eth-ról mi a véleményed? Van esetleg más altcoin amire érdemes lehet figyelni szerinted?
Tazsomaru
Tazsomaru 2024. 02. 17. 11:25
Előzmény: #52  BKKT
Egyébként megértelek. A spekik többsége járja az utadat. Tetemes bukód lehetett a tőzsdén és persze a felellőség nem a tied. A jegybankok, a nagyvállalatok fosztottak ki. :D De sokszor olvastam ezt. Nem akarlak elkeseríteni, de fel kell nőnöd a piachoz. Lehet, hogy most épp nyertél a 'lottón", de ez csak pünkösdi királyság. Vállalnod kell a hibáidat és tanulni belőlük. 
FR73 2024. 02. 17. 11:24
Előzmény: #56  BKKT
Az arany is pénz volt, bármit vehettél belőle, 1933. április 5-én a 6102 cikkely szerint betiltották a tartását, be kellett szolgáltatni. Legfeljebb 100 érmét tarthattál.
BKKT 2024. 02. 17. 11:21
Előzmény: #54  FR73

Ki tiltja meg? Mit?
A Bitcoin pénz ugyanúgy mint bármi más, bármire cserélhető, bármit megvehetsz vele...
Nem tudják betiltani, ezt Amerika is belátta és ezért állt mellé...
Tazsomaru
Tazsomaru 2024. 02. 17. 11:15
A lottónyertesek is ilyeneket szoktak nyilatkozni. ;)
FR73 2024. 02. 17. 11:13
Tehát ha megtiltanák neked, hogy valaha is visszaváltsd fiat pénzre, és megtiltanák a cégeknek, hogy elfogadják a kriptot, akkor maradhatnál is a kis saját kriptovilágodba bezárva.
Az arany tartását is betiltotta az USA, amikor veszélyeztette a pénzrendszer működését.
Tazsomaru
Tazsomaru 2024. 02. 17. 11:10
Előzmény: #51  hungaroconomy
Számomra a BTC egy spekulációs termék, nem több. Ebben a közegben akkor tudsz stabil eredményt produkálni, ha előnybe kerülsz a többi szereplővel szemben. Én erre törekszem. Erről írtam lentebb. A BTC kis hozamért, felesleges kockázat. Kerülendő!
BKKT 2024. 02. 17. 11:04
Előzmény: #47  Tazsomaru

A hagyományos tőzsdék már csak a balfaszoknak valók, akikből még lehet pénzeket kihúzni...
Túl bennfentes minden...
Politikusok, nagyvállalatokkal együtt fosztogatják a befektetőket...teszik ezt legálisan...
A hagyományos tőzsdéken nem érték alapú kereskedés folyik, ezek az idők elmúltak már...
Ez mellett ha valami csoda, szerencse folytán mégis nyereségre tennél szert, akkor az adóval fosztanak ki...
Érdekes módon senkit nem zavar, hogy zavartalanul nyomtatják tovább a pénzeket=meglopnak.. dollár, euró, forint stb...
Mondjuk arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor fogtok rájönni arra, hogy akkor is meglopnak ha tőzsdéztek, de akkor is, ha csak a fiat pénzeiteket forgatjátok...
Egyetlen lehetőség létezik csak kivédeni, ebből a korrupt rendszerből ömlő károkat és ez pedig a Bitcoin... 
Új világ kezdődik, melynek első jól látható változása éppen a Bitcoin megjelenése...
Akik időben felismerték ezeket a változásokat azok ennek az új világnak a nyertesei, amiben az a szép, hogy soha nem késő belelépni, viszont azok akik késve lépnek bele, azok továbbra is a munkásosztály részét fogják alkotni...
Az a röhej, hogy évek óta győzködtök, hogy álljak be... vissza a ti soraitokba, amibe egyébként évtizedeket töltöttem...
A ti soraitokból léptem ki....
Érdekes módon utána, elképesztő gyorsasággal szinte azonnal hatalmasat tudtam előrelépni ami azóta is folyamatos....
hungaroconomy 2024. 02. 17. 10:54
Előzmény: #47  Tazsomaru

A BTC szepsege pont az, nem szukseges kitenned magad semmilyen 3rd party kockazatnak.
Nem fog a vezetoseg higitani rabocsatassal, nem fog az allam higitani penznyomtatassal, nem fogja senki ferditeni a konyvelest, nem fogjak eroszakkal megvaltoztatni az adozas vagy kereskedes szabalyait, vagy lefoglalni a vagyonodat.
Sot, valojaban tozsde sem kell hozza. Senki nem tudja megadalyozni, hogy decentralizalt modon kereskedj.
Termeszetesen mindezekbol az elonyokbol fel is adhatsz, amit akarsz. De a BTC sajatossaga, hogy nem szukseges.
kardos74
kardos74 2024. 02. 17. 10:53
"A Bitcoinba bele van kódolva az egyre magasabb árfolyam, éppen ezért mindegy, hogy hol vettük...
Idővel mindenkinek jó lesz..."
Azért a tények nem ezt mutatják :) Vannak akik vagyonokat buktak ezen a hülyeségen. Mondjuk meg is érdemlik, ha sokat kockáztattak. Egy ismerősöm a mai napig isteníti, pedig egy fél budai családi ház ára már elúszott. 10-20 euróval szerencsétlenkedik jelenleg. 
Neked fizetnek ezért, vagy csak mélyen be vagy ragadva?
FR73 2024. 02. 17. 10:43
Előzmény: #48  BKKT
Mivel korlátos, ezért FIAT pénzben nézve az ár a csillagos ég. Ezt mondja a logika.
Akkor lehet vége, ha a befektetők találnak majd valami más szexibb dolgot (olyat, ami ma még nincs, és el se tudjuk képzelni), és kiszeretnek belőle.
Lebecsülöd a tiltás kockázatát is, ha úgy gondolod, abszolút nem lenne lehetséges.
BKKT 2024. 02. 17. 10:37
Előzmény: #46  Attila1970k

Mit vásárolnak föl?
Legalább 10-millió nem mozdul...
3-4 millió lehet ami a felelőtlen vagy hozzá nem értés miatt teljesen eltűnt a rendszerben...
5-6 millió db. lehet amit kereskednek a tőzsdéken...
Tehát felvásárolni nem tudják...
Ellehetetleníteni szintén nem tudják... Mindig lesznek olyan országok ahol zavartalanul lehet kereskedni és bármire átváltani....
Én 200-ezerre tettem azt a határt, ahol már a pesszimisták is gondolkodni fognak a beszálláson...
Tazsomaru
Tazsomaru 2024. 02. 17. 10:25
Előzmény: #44  BKKT
Szerintem csak a korrupt országok próbálkoznak a BTC-vel pénzmosás miatt. El Salvador a kartelek miatt. A lakosság nem kér belőle.
http://keptarhely.eu/images/2024/02/17/v02/20240217v02yrn6kg.png
Csak a bűnözés és korrupció növekszik tőle.
.
Nem látom értelmét egy olyan tőzsdén kereskedni, ahol fennáll a lehetősége, hogy ki sem fizetik, amit beutalok. Ráadásul a BTC-hez kapcsolódó részvényeken, amik legál tőzsdén kereskedhetők (MARA, RIOT, stb) jobb hozamokat lehet elérni. 
http://keptarhely.eu/images/2024/02/17/v02/20240217v02ywaahu.png
Ha ezeket OTM CALL opciókkal kereskeded (mert legál tőzsdéken azt is lehet), akkor ezeket a hozamokat még 5-10 felszorozhatod.
Nincs értelme BTC-vel kereskedni. Kisebb hozam és felesleges partner kockázat. BTC-vel spekulálsz,  részvényekkel és azok opcióival lekereskeded. Szerintem így hatékonyabb. Nem véletlenül az FF-topikban is így csinálják.
Attila1970k 2024. 02. 17. 10:15
Előzmény: #45  BKKT
Ezért mit fognak csinálni?
1: Felvasárolják majd valahol a Bitcoint és digitális trezorokat hoznak létre!
2.: Ellehenítik!
BKKT 2024. 02. 17. 09:49

Attól sem kell tartani, hogy a BTC árfolyama összeomlik vagy szabályozzák, korlátozzák és végleg eltűnik...
Amikor néhány kriptomutyi-tőzsde összeomlott, ez hatással volt átmenetileg az árfolyamra, de a BTC újra fölállt és inkább jót tett neki ezeknek a mutyi-tőzsdéknek az összeomlása...
Elindult és nem tudják ezt már soha megállítani, egyre fényesebben fog ragyogni....
Ahhoz, hogy örökre fenn maradjon, egyetlen kripto tőzsde is elég ahol az árfolyamot jegyzik...
El Salvadorban és a Közép Afrikai Köztársaságban is hivatalos fizetőeszköz, tehát a BTC már pénz....
Tételezzük fel, hogy az USA vagy az EU. döntéshozói betiltanák a BTC kereskedését...
Ebben az esetben, megindulna azokba az országokba a tőke, ahol az árfolyamot jegyzik és ezekből az országokból a világ leggazdagabb országait hoznák létre....
(ez nem lenne az érdeke sem az USA.nak, sem az EU-nak mert ezzel csak ők veszítenének a legnagyobbat...)
A tőzsdéken mindig mindennel lehet kereskedni és átváltani mindent mindenre....
Ezért fog már örökre velünk maradni a Bitcoin.....
BKKT 2024. 02. 17. 09:25

A Bitcoint mindegy, hogy hol vesszük....
Nincs már 1.4 millió sem, amit még ki lehet bányászni...
Áprilisban feleződik a kibányászható mennyiség így a bányászoknak is egyre magasabb áron kell értékesíteni...
Ez is látszódni fog az árfolyamban....
A Bitcoinba bele van kódolva az egyre magasabb árfolyam, éppen ezért mindegy, hogy hol vettük...
Idővel mindenkinek jó lesz...
Ami lényeg, hogy legyen Bitcoinja mindenkinek.....
(olvasgatom pomperj FF-topickját is....Már ott is elkezdtek gondolkodni néhányan, hogy be kellene szállni...
Persze én is úgy gondolom, hogy azok akik ellenségei voltak a Bitcoinnak, idővel nekik is lest Bitcoinjuk... Csak ők úgy 200-ezer környékétől kezdve fognak folyamatosan bele szállni...)
N0MAD 2024. 02. 17. 09:24
Előzmény: #42  BKKT
Ok, köszi, akkor várok még. 
Mintha kicsit megtorpant volna az emelkedés már….
BKKT 2024. 02. 17. 09:14
Előzmény: #41  N0MAD

Amikor az eddigi emelkedés korrekcióját vissza adja...
Ez, hogy mikor fog megtörténni, ezt még senki nem tudja...
N0MAD 2024. 02. 16. 07:01
Mikorra várjam a 3x-es árakra visszakorrigálást amiről beszéltünk beszállónak?

Topik gazda

BKKT
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek