A kérdés, hogy ki adott oda ennyit. Az is lehet, hogy az elmúlt időszakban ezért szárították így ki a piacot, hiszen ekkora tételt ilyen forgalmaknál kiszórnia esélytelen lett volna az eladónak.
SZIT-hez 25% közkéz nem kell? Mert így már 25% alatt van a közkézhányad sztem. A másik észrevétel az, hogy ekkora tételt 250-ért odaadni, hmmm... Nagyon remélem nem vmi f.o.s.c.h. féléves eredmény fog kijönni ami miatt ezt vissza kellett venni még előtte!
Ma reggel megjelent az osztalék a számlámon. Még sosem kaptam osztalékot, jövőre böngészhetem a NAV honlapját, hogy ezt meg hogy kell bevallani :DDD
Nem hittem volna hogy eljutok idáig, de az árfolyam se esett "osztaléknyit", így mindegy. Igaz, kiszállni nem lehet mert üres a könyv, jól megcsinálták :D
Be kellene vezetniük a negyedéves osztalékfizetést. Meg is szellőztették 2019 elején, aztán azóta se kép, se hang. Itthon nincs előzménye, de segítené a likviditást, lehetne kereskedni vele. Aki eleget tart belőle az pedig rendszeres jövedelmet szedhet be, ami vonzó lehet, támogathatja a vételi szándékokat. Így viszont itthon a normális osztalékos papírok is mozognak bő egy hónapot, és 11-et állnak egy 12 hónapos periódusban. A BIF-nek eléggé stabil, kiszámítható ehhez a jövedelmezősége, habár az ingatlanfejlesztési terület most rejt kockázatokat kiadási, bevételi oldalon is. Jövőre nyugodtan bevezethetnénk, amint talpra állt a gazdaság. Szvsz. Az undorító, majd sok éves ledugózást, amit egy-két hónapra sem oldanak fel évente, inkább hagyjuk is. Én nem értem, hogy mi értelme, oka van...
Az mtel osztalék is vonzóbb, mint a miénk ezen az árszinten, azért nem vették eddig, most meg már ugye ezért nem is fogják. Valóban, nagyon illikvid lett, néhány jó hír kéne, hogy kimozdítsa...
"Leesett az osztalék" Kár, hogy ennyire illikvid és mellőzött lett. Napok óta tartó igen jó nemzetközi és hazai hangulat ellenére sem képes az idei maxot (325) még csak megközelíteni sem. 1 kötés ma eddig...
Már csak egy (vagy akár több is lehet) piaci vevő (likviditás) hiányzik ebből a papírból... Nem látom sok esélyét ilyen megjelenésének, úgyhogy az MKB elvégezte a kötelező háziját...oszt jó napot... Amíg kuszaszeműék ilyen szinten fogják a céget (márpedig miért tennének másképpen, önszántukból), addig nem is igazán várható változás...
BIF tulajdonosok topikja