Úgy látszik az üzlet megköttetett! Az eladó kedvéért a vevő visszatette az árát 306-ra. Utána pedig kiállt a könyvből, mivel az eladói oldal is megszűnt...
A válság előtt én ennek kb dupláját tippeltem, de a mostani időszakban, látva a molt-t, stb. ez is nagyon szép. A cég nagyon jó így is, venni is érdemes ezen a szinten.
300-as rv-árnál a 10 Ft osztalék éppen 3,33%, ami szerintem, per pillanat nem olyan rossz - persze csak ha megszavazásra kerül. Persze sokan többet vártak, gondolom ezek egy része speka tőke, ami most kiszáll. Kérdés: visszahúzzák-e a szép kerek 300-ra?
Úgy tűnik a stabil vevő spórolósra váltott. Ráadásul úgy tűnik, hogy az osztalék sem tett senkit boldoggá. Pedig sok más céghez képest itt legalább van... A cégben rejlő potenciál pedig egyértelmű. Szerintem jó vételi lehetőség így olcsóbban, azaz 300 Ft alatt mindenképpen...
Nagyon remélem, hogy a reggeli megbicsaklás csupán megbicsaklás, és továbbra is megéri tartani az eddig árfolyamot, és nem arról van szó, hogy az osztalék mégsem lesz olyan fényes.
A tartásnak biztos, hogy komoly célja van. Nem égetné senki a pénzért akkor, ha nem lennének nagyon kedvező osztalék és árfolyam kilátások. Ha hagyták volna esni 30-40%-ot, mint sok papírnál, senki sem lepődött volna meg. Itt viszont megéri már hetek óta tartani valaki(k)nek.
BIF tulajdonosok topikja