Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Észre sem vesszük :) Ezek mindenkit hülyének gondolnak? Szegény nyugdíjas meg kimegy a piacra és félig üresen viszi haza a kerekes szatyrot. Most komolyan, ki találja ki ezeket a címeket? Úgy megijedtem, mikor elolvastam. Infláció? Hol? Ne szívass!
Először lesz komolyan szorongatva a Fidesz! Kénytelen lesz osztogatni, a szokásoson felül! Akárki nyeri el a kormányt a következő ciklusra, nem lesz könnyű dolga! Persze az ellenzéki csapatnak nehezebb! Azért is megtesznek mindent, biztos ami biztos.
Nem gondoltam, hogy valaha is egy platformra helyezkednék bármilyen kérdésben is Matolcsyval, de most vele értek egyet...de csodálkozni nem kell semmin, mert jönnek a választások, szóval lesznek még populista intézkedések bőven...
egyetlen egy érvük van amellett hogy volt esélyük hátékony szert csinálni: a kínai orvoslás. semmi mást nem tudnak felmutatni ami utalna arra, hogy hatékonyan működő vakcinát tudnak csinálni. :) nem azt mondom hogy nem működik, csak a hatékonysága alacsony.
marhajól leírta múltkor valaki a kínai vakcinát a covid csoportban :D "kici kínai vaccina, kicit nem haszna' de nem isz a'rt, szószvíz..." :D (de most tényleg a koppintás főhazájában, ott ahol kommunista diktatúra van.... egy ország terméke aminél elég belegondolni hányszor fürödtél be életedben más kínai termékkel (minőségre gondolok :) ) akadt bárki aki elhitte egy pillanatig is hogy hatékony vakcinával fognak előállni?! mert a igen akkor ez nagyon cuki milyen naív az illető :)
Én csak a kínairól hallottam, de lehet még hátraarc lesz abból is. Nem túl biztatóak a legújabb hírek a témában. A 2x oltottak körében is vezeti a halálozást M.o., ráadásul nagyon úgy tűnik, ehhez nagyrészt a kínai vakcina adja a megbízható alapot.
szerintem orbinak tőzsdére kéne löknie a két nagyratörő, készülő vakcinaüzemünket (orosz és kínai, mi más :D ) . mekkora lenne :D nyilván ezek is lehetne lölö aláírása, mer miért szakítsunk meg egy jól működő, teljes mértékben legális és büntetlen hagyományt :D
Backtest és ami mögötte van