Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
És folytatni is fogják, abban biztos lehetsz, ha rajtuk múlik! Én remélem egy kicsit, hogy a következő választáson nem sikerül! Persze a remény hal meg utoljára. Azért nagyon nem lovalom bele magam.
A baj az (számomra), hogy ez kb. az ezredik ilyen aprópénzes buli, és nagyjából mindegyik mellé lehet állítani egy főfogást is, amikhez ez csak a desszert...
az irodák fogják kezdeni a krachot. mi pl biztos nem jövünk vissza teljes számban, már vannak kollegák akik mondták h biztos nem jönnek vissza vidékről. ha jó így nekünk, nekik is. az épületünk bp belvárosában kompletten üres, úgy is hogy már lehet jönni. és még most is építik a váci útnál is.
Nincs jelentősége, ezt már mindenképpen beszopta az emberiség, már megint...
Jim Rogers mondása jut eszembe: Azok, akik a buborék ellen fogadnak általában pénzt vesztenek vagy el lesznek törölve, és azután azok, akik a buborékra fogadnak is el lesznek eltörölve.
2 tervező, 2 burkoló, gondoltam időben nekiállok, alaposan, tervvel, egy terasz felújításnak, kijöttek, mind eltűntek. már feladtam. még ajánlatig sem jutottam, én nem fogok idegződni, ott rohadjon el mind és a terasz is.
1 honapja varom a baratomat!!! hogy kijojjon felmerni egy tetoter bovitest... Budapest rohadasig uj ingatlanokkal es ami a legerthetetlenebb szamomra, vegtelen mennyisegu uj iroda komplexumokkal...valoban ekkora lenne a kereslet?! A IX. es XI. kerulet erdekeltsegeben, ha nem epult 50.000 uj lakas, akkor egy sem, sok agglomeracios kisvaros kirakta a megtelt tablat.
Egy bizonyos szintig kedvező az áremelkedés, mert beruházásra ösztönöz. De amikor már nem tudnak csak napi árat mondani, akkor már az infláció átlépte azt a határt, ami már visszavetheti a gazdasági aktivitást. Szerintem érdemes lesz figyelni az építőipart. Laboratórium lesz. Megnézzük, hogy hogyan viselkedik a gazdaság magasabb infláció mellett...
Backtest és ami mögötte van