Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
nem is értem mire volt jó befingani egy ilyet... ha nem arra, hogy majd elcsitul az egész téma akkor 1-2 évre és "váratlanul" bedobják majd 2023-ban, amikor kissé már mindenki elfelejtette, de már a nagykutyák kitáraznak előre :)
Van még egy kis hangulati csapkodás a hírekben, aztán délutánra lenyugszik majd mindenki. A pénznek muszály utat találnia! Az áradó folyót is max. terelni lehet, elzárni az útját legfeljebb megpróbálni! De nem tanácsos! :)
Igen, llesz majd tessék-lássék valami komolytalan emelés, de egyelőre az sem. Erre számítotttam. Mindenki a másikra vár, EU - USA, senki nem akar az első lenni. Azzal csökkene a versenyképessége az öldöklő küzdelemben a GDP %-okért. Marad a szájkarate, és a valós infláció elcsalása.
Egyelőre egy nagy semmi...több éves távlatban maradnak az alacsony kamatok...lehet lesz 0,5% emelés, de ez kötve hiszem, hogy megállítja az inflációt...
Arra leszek kíváncsi, hogy mit csinál majd a Fed, ha ősszel visszatér a vírus és esetleg lassulni kezd a gazdaság...mindezt úgy hogy az infláció nem lassul, mert ugye most már ők is beismerték, hogy magasabb lesz...
oil stockpile megvan? :D nem is értem ezeket a direktfos becsléseket :D megyünk a nyárba, naná hogy jobban fogy :P ez annyira manipulatív hogy mit várnak és ahhoz képst mi valósul meg. elég pofátlan játszótér. dehát ez van.
Backtest és ami mögötte van