Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Most OV tevékenysége kivátelesen kedvező eredményeket hoz. Nem kell uniós pénz. Tessen elkezdeni dolgozni az ország. Nem kell ,,annyuka" meg ,,apuka" pénzén játszani a janit.
Az a jó ha túl tolják talán végre rá ébrednek társadalm szegmensek, hogy össze kell fogni.. Mert ezek saját önszántukból, vagy politikai választás útján nem lehet leváltani... Érjen vagy homlokig a szar... had lötyögjön, egyszer csak fog annyira fájni, hogy megmozdul a tömeg, hogy ennyi és ne tovább ;)
Ez most akkor egy nyílt szembefordulás? Kuszaszem előkészíti az ablakot, hogy jöhessen marci ? Valaki odaadtam már neki a fekete sárga könyvet ??? Mert ha nem valaki hozzá vághatná már... az se baj ha erőből
Ha most nyíltan azt mondják, hogy nem akkor azzal Putyin karjaiba lökik (képletesen..). Ha azt mondják jójó, fogadd el és utána megnézzük milyen feltételeknek felelsz éppen meg... (mindenki tudja, hogy se berendezkedésileg, se gazdaságilag, se nők elnyomása , se a vallás és a zsarolások miatt nem alkalmas EU tagállamnak. Többek szerint inkább ez az elfogadhatatlan alku amiről tudja, hogy az, de ebből lehet engedni, elmondhatja otthon, hogy lásd mit elértem, és EU is, hogy figyelni foglyuk, hogy minden teljesüljön...
Nem is akarom együtt említeni. Csak azért tettem, hogy rávilágítsak, a mitugrásszal is mennyi baja van az EU-nak. Hiányzik-e nekik egy nagyobb léptékű svindler? Nem lehet könnyű a döntés!
Kardigan megkerulhetetlen, egyreszt nem keves illegalis bevandorlo parkol nala, masreszt ogen komoly hadsereggel birnak a torokok, akik nem csak jatekkonzolon harcoltak…nem emlitheto egy lapon a kolostormalaccal befolyasat, politikai erejet tekintve.
Kérdés, hiányzik-e az EU-nak egy még OV-nál is nagyobb kavarógép a döntések megnehezítésére. Most csak a NATO döntésben kavar be. Ha beeresztik utána kiszámíthatatlan következmények jönnek.Az biztos, hogy max.ra fogja járatni a hasznát a maga javára, és semmi sem lesz onnantól lehetetlen. Pl. kötelező lesz mecseteket építeni minden EU városba?
Tudtommal úgy van megfogalmazva, hogy nem vehet 2 "szolgáltatótól" áramot. Ott már vékony a mezsgye, hogy fizikailag el van szeparálva, vagy automata átkapcsolás stb stb...
5 perce sirok a rohogestol, a hulye haverom atkuldte az uj Libri best seller listat, a teljesseg igenye nelkul: Noe yachtja ( bibliai tortenetek mai kontosben ) Lev Tolsztoj: Kulonleges katonai hadmuvelet es beke Orban Rahel: Bogyo es Baboca betevedt a bababoltomba…
Csak tökösnek kell lenni. webáruházat én is fegyegettem már meg a saját ÁSZF-jük nem betartásáért, sok szép szóval megtűzdelve, per, békéltetés, teljes visszatérítés, fogyasztó megtévesztése stb ... azzonnal megoldódott a probléma.. (egy terméket nem akartak visszavenni 3 napon belül úgy hgoy neten volt vásárolva és ki lett boltba. (műszaki cikk, nem fehérnemű ;))
Backtest és ami mögötte van