Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Azért nem normális állapot az, hogy ha meghallom, hogy kormányinfó lesz, már komoly stresszként élem meg. Na persze a nerokosok mondanák, hogy ez az én "nemnormális" állapotom. :D
Jó lesz ez így. Tervszerűen megy. Nem fogják nagyon beejteni az inflációt. Nyugodtan lehet kalkulálni a forint leértékelésével. Ősszel meg ha nem lesz unejós píz, akkor a leminősítéssel.
Akkor jol ertelmeztem. Ezen felul meg az is jo lesz, ha egy level/doboz C-vitaminert kulon kell patikaba menni…azt vegkepp nem ertem, miert baj, ha egy hiperben is elerheto…
Nem tudom, hogy hogy érted, de kb az engedélyüket/finanszírozásukat veszik el, azaz jószívségből csinálhatnak vizsgálatot, de ők sem hülyék, az a része, hogy eladhatják az államnak, gondolom megint a soha vissza nem térő alkalom... innen 2 lehetőség, vagy ezek a gépek tényleg állami kézbe kerlünek vagy kimenntik őket külföldre.... és akkor az itteni ellátó rendszerből fognak hiányozni.. Patikamutyi a másik... Közben hiány meg már a holdról is látszik... Alakul... alakul.
Megnéztem, durva de jó film! Amúgy frusztrált egy társadalom, a francia. Többször voltam ott kiállításokon. Párizsban rengeteg negatívumot tapasztaltam. Nagyképű, beteges, nacionalista társadalom. . Egy példa: Amikor a metrón ültem, bemondtak valamit. Nem értettem, mert csak franciául mondták. Az egyébként az nemzetközi expó mint végállomásra tartó szerelvényen. 80% oda ment ahová én. Hallgatóztam, mit beszélnek az angolok. Így tudtam meg, bomba riadó van. Amúgy is roppant ilyesztő volt, mert a csiga tempóra lassító szerelvény mellett, emberek mentek oldalazva a falra tapadva. A kétperces következő megállóra 15-18perc alatt ért oda. Majd mint akit puskából lőttek ki, a franciák kirohantak, ahogy nyílt az ajtó. A többiek, én is, zavartan kimentünk, néztem hol vagyok, vártam valami infót. Persze jött franciául, hogy melyik busszal menjenek tovább. Miután szerettem volna visszaváltani a drága retúr jegyet, angolul...., azt sem értették, de nagy nehezen kerestek egy afrikai lányt, aki elmondta nekem: Ó a jegyet nem veszik vissza a pénztárba :) Így újat vettem és aznap nem mentem a kiállításra.
Backtest és ami mögötte van