Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Még ha csak egy nagy humbug lenne! De sok íróniával fűszerezve vágta allattunk a fát. Savazott mindenkit. Elmegy egy másik országba, megkérik h ne keltsen már hangulatot, erre deeee. Nem is birtam végig olvasni. Eleg volt a fele, harmada. ----- Kukac, irtóra bírom a humorod! Mindig jót kuncogok. Így kibirhatóbb a valóság.
Kínával kapcsolatban egyetértek azzal, amit mondott, viszont közvetlenül utána elkezdte gúnyolni az EU-t, hogy milyen eredményeket ért el. Ehhez azért pofa kell, annak fényében, hogy az eu-s pénz nélkül pont ott lennénk mint 2010-ben. Az egész beszéd amúgy egy nagy humbug volt a Kínával kapcsolatos részt leszámítva...
Mondjuk picit csalodott vagyok…Rakosi es Kadar utan - akik szinten megigertek, hogy lehagyjuk a labancokat - most az en hosom is meghatralt. Vegtelenul elszomorit, pedig ha valaki, akkor a fenyesseges tekintetu felcsuti padisah kepes lett volna ra…
Kicsit furi azért hogy a mai románia egy városában tart OV évértékelőt. Még ha ez magyar ajkú település is jobbára. Persze itthon nincs olyan hely ahol ekkora ovációt kapna.
A héten Szentendrén voltam. Megállapítottam hogy Pesthez képest ott 3-4fokkal hűvösebb van. Viszont itt bodrogzugban, még a szentendreihez viszonyítva is 3-4fokkal kevesebb az átlag hőmérséklet. Éjjel akár 14fokig is lehül a levegő! Jelenleg ez a legnagyobb értéke a vidéknek. Ugyanis bevallom, jobb a kényelmes házban és jobb szentendrén élni. Persze ha kész lesz a nagy terasz, beáll a kert..., elkészül minden a házban is....akkor lehet itt is a ház már ugyanojan kényelmes lesz.
Azert erosen megy ott is a facmeregetes, remelem megallnak ennel a szintnel, hisz masfel eve mindenki azt szajkozta, a ruszkik tuti nem tamadjak meg az ukranokat…es igen sokan lehuleztek amikor azt mondtam, hogy nem hobbibol gyakorlatozik fofaszfejsege.
Ebben nem értünk egyet, tönkre lehet tenni sok embert és vállalkozást gazdasági oldalról, NÉBIH -t és NAV ot ráuszítve,majd valaki az egy visszautasíthatatlan ajánlatot, az hogy nem nyíltan az utcán verik mert, hanem páran zárt ajtó mögött meglátogatják, hogy "meggyőzzék" szerintem nem különbség, és már most élnek vele. Az ahogy Lölö és a sajátlábak mindent bekebelez, az sokminden csak nem demokrácia. Nincs verseny, a pályázatok is "névre" készülnek. Ez már egy puhavonalas diktatúra szerintem.
Latvanypekseg, meg nalunk az MNB volt a legelso “nemzeti”, elsobbseget elvez, mindenek felett! Remelem hamarosan nagymarci is ott fog homokozni, na akkor lesz igazan prudens intezmeny!
Azért nem mindent vesz be még ez a nép se, van ami már kontraproduktív. Vagy de, mindegy mi az irány, azonnal fordul a menet a vezénylő tábornokkal, akkor is ha körbe-körbe forog és már elszédül?
Backtest és ami mögötte van