Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ez már 2011 nyarán gyagyás volt, és erre ugyanúgy tapsoltak, mint a legutóbbi választási győzelem utáni beszédére, amikor az ukrán elnökkel is meg kellett küzdenie. https://m.youtube.com/watch?v=wQqdcDEQ3FA
Igen, de ugyanakkor meg nem lehet napi 24-ben szemen kopni az EU-t, fuggeltlen attol, hogy olykor tenyleg egy bolond gittegylet. Sajnos ez a mostani csak a jeghegy csucsa, most “erett” be az elmult bo 10 esztendo aknamunkaja. Babis utilapu, Meloni is rajott, nem jo szembe szellel hugyozni, fohosunk pedig szinte teljesen egyedul maradt. Kussolni kene es csendben vetozni, mert igy sajnos kilog a lolab.
Az hogy tapogatózunk az oroszok felé, diplomáciailag nem helytelen, egy akkora és olyan geopolitikai adottságokkal rendelkező országnak, mint Magyarország. Az más kérdés, hogy nem szabadna túlzásokba esni. (Bár mint már többször írtam Szijjártó nem egy Talleyrand, szóval nem kell sokat várni.) A 2.vh előtt Teleki azon az állásponton volt, hogy a magyar hadi képességeket meg kell őrizni a háború utáni remdezésre. Most én is ezen az állásponton vagyok. Az más kérdés, hogy ma nincs érdemi hadereje az országnak, szóval ideje lenne egy 2.győri programnak, nem pedig hülyeségekre költeni. Diplomáciailag pedig most a hintapolitika a megfelelő vagy ha nem mondanak semmit az még jobb...
Backtest és ami mögötte van