Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
"Tudják, milyen nagyszerű élni. Tudják, hogy nem a legnagyobb dolog meghalni. Tudják, hogy mosolyogni, kéretlenül virágot adni valakinek, elmenőben dallamos üdvözletet kiáltani, mint egy madár, amikor szárnyalás közben, a létezés boldog, lebegő önkívületében csivog egyet: ez mind fontos, mert így könnyebb az élet."
Márai Sándor: San Gennaro vére
Mi még nem voltunk Rómától délebbre. Sokszor hallottam, hogy az egy "másik" ország, ahogy egyre délebbre megyünk, úgy lesz egyre elmaradottabb, meg félelmetesebb, meg kb. megölnek, de legalább is minimum kirabolnak. Én ebből semmit nem tapasztaltam, csupa-csupa fantasztikus élmény, mindenhol szívélyes fogadtatás, kedves, segítőkész emberek, még akkor is, ha egy szót sem beszéltünk egymás nyelvén és semmilyen más közös nyelven sem. Ami abban a néhány fenti sorban benne van, azt tökéletesen megkaptuk pár nap alatt. Úgy is mondhatnám, hogy Nápoly "szeretett" minket, így valóban élveztük.
Backtest és ami mögötte van