Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Karizmatikus, aki maximalisan a brit monarchia ertekeit kovette elete vegeig. Karolynak fel van adva a lecke, de ot - az ismert okok miatt - a britek sosem fogjak elfogadni olyannyira, mint az edesanyjat. Erre var vagy 30 eve, azt hiszem nagy lesz ra az a kabat es anyuka arnyeka uralkodasa utolso perceig vele lesz!
Különösen "tetszik", miközben kuncsorognak az eu pénz minden fillérjéért (mert ezt is szeretnék jól ellopni) jól be is szólogatnak nekik folyamatosan. Komolyan mondom tiszta tragikomédia... Mint egy falusi kisebbségi miközben a segélyért kuncsorog gátlástalanul.
…Miskolc, Pecs, Szolnok, Szeged, Debrecen.Komoly panelbazisok vannak ott is! Nekem jobban bacca a csorom, hogy az egyhazi iskolak is megkapjak azt a tamogatast, mint az allami intezmenyek. 1% ado es vegtelen allami tamogatasok…elmennek az alkereszteny vilagvegere, de komolyan! Egyebkent zsenialisan csinaljak, vitan felul all!
Nem mernek hozzányúlni a távhőhöz. Hogy félnek. Az egyéni gázhoz azért mertek, mert az egy dekoncentrált tömeg, míg a pesti paneldzsungelek koncentrált tömeget jelentenek. Mindig lenyűgöz a hatalmi gépezezük precizitása. Ha valamihez, akkor a hatalom megtartásához nagyon értenek. Azt taníthatnák...
Dobtam ma oket nyitóban. Ha tisztul a kép vagy erős momementum lesz felfelé akkor visszaszállok. Az is lehet, hogy rovidebb felpattokat fogok megjátszani 10 -20-30 % nyerokkel. Ez utobbihoz jó beszállási pontokat keresek. Most a tokevédelmet helyeztem előtérbe
Backtest és ami mögötte van