Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hat azert volt fogyasztas is boseggel turizmus ettermek. De igen velhetoen helytallo
Törölt felhasználó2022. 07. 22. 15:57
Azt írja az újság, hogy: "Június végéig az általános forgalmi adóból 3255,0 milliárd forint bevétele keletkezett a költségvetésnek, ami az egy évvel korábbi bevételt 764,8 milliárd forinttal, 30,7 százalékkal haladta meg."
Az a 30 lehet a valós, éves infláció, ha jól gondolom.
volt egy alvó degiro számlám, most írtak, hogy egyoldalúan megszüntetik, mivel nem kívánják a magyar különadót befizetni. aug 1-től nem fogadnak buy instrukciót, és egyben felmondták a szerződést. na ilyet sem láttam még.
Patak is üres :(( Szerencsére sok a fa, árnyas a kert. . Mindentől független, a vidéki tapasztalataim után sokkal takarékosabb lettem. Nem engedtem le a fürdő vizem, részben felhasználtam takarításhoz, a maradékhoz pedig meleg vizet engedtem, majd így fürœdtem újra. Nem volt koszos a vizem! Régen ezt el sem tudtam volna képzelni, ma sem azért teszem mert pézt spórolok, avagy ne tudnám kifizetni. Másképp tekintek a tiszta vízre, vagy bármire ami még használható, ujra hasznosítható. A gyümölcs, zöldség mosáskor is felfogom a vizet, majd ezt viszem ki a cserepes virágra. Nincs gyerekem, de van egy következő generáció, no és nem csupán miénk embereké a föld! Vannak rajtunk kívül is élőlények. Tegnap egy sörös palackot dobtam be a kocsiba, elhajították a bolt parkolójába. Nem a kettő forint értéke miatt hajoltam le érte a fájós derekammal. A boltosok is összesöprik a parkolót, majd kidobják a szemétbe. 1millió év alatt sem bomlik le..... ----- Bocsi h kissé szófosósra sikeredett....🤗
nem tudom hogy vagytok Urak, de itt kisfalunkban megint másodfok a viízkorlát, most már nálunk sincs nyomás a csőben. kb 10 éve van minden nyáron korlát, ez mindent visz. most masszív gyantás füstszagot érzek a levegőben, ami 40 fokos, indultak is a tűzoltók lent, ami a gáz, hogy nincs víz a hegyen a kutakban, déli oldal, pilis tarra vágva. sztem csak órák, napok kérdése, hogy a déli oldal tüzet kapjon.
Nem lep meg… Szerdan volt Fradi - Slovan. Az orszag vezeto sportportalja 3 napon keresztul mast sem csinalt, csak hergelt, az 1992-es esemenyek kapcsan. Erre van igeny, ez a “2/3” ezt szereti. M1 hiradon nincs inflacio, nincs gazhitel szerzodes, nincs 400-as euro. Brusszel van, migrans van, soros van es felujitott kis ovoda Hejopapin. Mivel nalunk minden kettos - lasd kamatok, uzemanyag - igy a “valosag” is parhuzamos univerzumokat kinal. Magyarorszag 2022.
azt mondja a köcsög szőlős mocsok, hogy kemény kapcsolatai vannak, majd meg lesz ---va mindenki. hát kb ez az ország. 100-50 éve és most is. retek szar népség. és aki nekem hazafisággal jön....hááát.
ejj Urak, annyian látjátok (magam is) mi történik és semmi nem történik. inkább visszamegyek a tarnán élőskdödő szőlészetet meg-.szó kemény csávókat dícsérni.
Backtest és ami mögötte van