Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Nem hiszem, hogy az szaudi olaj. Egyébként, ha megnézed, akkor tavaly év vége óta az olaj nem sokat emelkedett. Ez nekem azt sugallja, hogy az orosz olaj csak formálisan tűnt el a piacról és más csatornákon keresztül eljut a világgazdaságba. Ez azonban mit sem változtat azon, hogy a globális kihozatal az elmúlt 1 évtized elmaradt beruházásai miatt csökken, jó esetben is csak stagnál. Indulnak / indulni fognak kitermelési projektek, de ezeknek legalább 1,5-2 év mire felfut a termelésük. Én addig mindenképp magas olajárra számítanék..
ez jóóó! ügyi vagy emerald, és nagyon kreativ! super ötletek, nekem speckó a mosdó tetszik a legjobban a, singeres talppal! szinte művészi combó, picit szürreális, de azt én kedvelem! gratula! :))
Szerintem emelni kellene még Matolcsynak egy kicsit a kamatokat. :D Igazi suttyó tempó, a nép meg majd egyen térkövet. De a fogaira vigyázzon, mert a pótlást nem támogatja a TB.
Bodrogzug, valyogház: Mire tegnap leertem délután kettőre, a vízszerelő pont elment. Kitikkadt a rekkenet melegben. Ma jött, fojtatta. Jó hogy itt vagyok, mert egy folyamatos újratervezés és kreatívkodás kell a sehol nincs derékszög, meg az általam használtan összeszedett holmik miatt. Beállította a kádat, sok-sok itong téglát gyüjtöttem az építkezésről nos ezeket mind behasznosította :)) A kád mellé kitaláltam hogy egy bontott fehér márvány párkány kerül. Ugyanis, a belső saroktól a külső szélig öt centis "rés" van. Így belül öt centi-kívül tíz, mellé vágatom a parkányt. Újra is kell csiszoltatni, egye fene jó lesz. . A bontott szárnyas mosdóm se illik rá az eredeti fiókos varrógép állványra, de még a sima vas állványra sem. Heggeszt nekem egy hat centist emelést a magassága miatt, de elől még így is "kiáll" a fotón majd látjátok hogy mi. Hmmm, remek porcelán középen fém betétes ajtógombot fogok mindkét oldalra csavarozni, így törölköző tartó lesz. Azon is gondolkoztunk, h ívre hajt egy rézcsövet esetleg az kerülhetne oda törölköző tartóként. . A monoblokkos wc, pedig nem került a fal mellé, mert már két éve készült a kiállás és sajnos nem lehetett teljesen a falra tolni. Még át is véste a helyét, de kiderült, az ideális helyen, a kád szennyvíz elvezető megy épp. Mögé gondoltam csináltatok egy kis "dobozt" csempézett párkánnyal a tetején, ami be lesz vakolva, festve. Ez lesz a dugi helyem ! El ne áruljátok senkinek :))) . Az igérte mire legközelebb jövök, víz is lesz a rendszerben és fürödni is tudok!
Most kaptam elo kepeket egy videki kutrol. Ket kep egyik ceges auto toltese 480nal senki nem erdekelt a forgalmi. Masik 2x50l kanna 480nal. Na ezert nem lesz napokon belul dizel.
Backtest és ami mögötte van