Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Nagyon remelem, hogy ez a posztszovjet fasz nem nyomja meg a piros gombot… Forint meg felejtos, omlik ki a penz a regiobol es veszik a dollart. Lengyel jegybank tegnap belepett, ma mar ujra feljebb a zlotyi. Itt most fel lehet menteni oket, loszart sem tudnak tenni, css terdelni es imadkozni.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220302/itt-van-mennyire-faj-a-molnak-a-kormany-lepese-530335 Semennyire igazából, csak az extra profitról mondanak le, hiszen a Mol nem veszi az üzemanyagot, hanem csinálja...a kitermelési költségei pedig még mindig 10-20 dolláros sávban lehetnek....pár éve nézten akkor volt kb 10 dollár...szóval nem szerencsés lépés az árstop, de ettől a Mol nem fog falnak menni...
Azt nem ertem, mi tartott eddig?! Hetvegere vartam ezt a lepest, marmint az elmultra… OTP-ben a nagy elado megcsinalta a trukkot, szepen kitomte a nepet, mintha fordulna, aztan zutty!
Legutóbb a bankban mindenképp befektetési tanácsot akartak adni nekem. Már azt kérdezte az ügyintéző, hogy miért nem kell nekem?! A párnacihában tartom a pénzem?......nos úgy látszik lassan ott van a legjobb helyen :)
Számítottam erre a dollár erőre, csak azt nem tudtam, hogy mi hozza el...350 a célár és ebben az évben talán ezen a 330-350 közötti szinten is fog ragadni...nagy mozgások várhatók...
CPE-t egy ideje már nézegetem de régóta nem akar kitörni. Egy rossz környezetben is nehézkes lesz a kitörés, de potenciált ebben látok én is, illetve kp dollárban.
Backtest és ami mögötte van