Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Igen, jo valasztas! Talan veled is - de Andy kollegaval mindenkepp - beszelgettunk olajceg ETF papirokrol, az is termoben. Sajnos az OTP es Richter stop aktivalt, am latva a mai arakat, cseppet sem banom. Thyssenkrupp lehet egy jo sztori szerintem, mert a Rheinmetal horrort ment a napokban. Ez a rovid tav, kozeptavon USA legitarsasag es luxus hajoutas Carnival, de ehhez beke kell.
Elég nagy fantáziát látok az usa olajkitermelőkben és ennek megfelelő a kitettségem. Szépen hozott a portfolió az usd és a részvény árfolyam nyereségen is a héten. Brent 100 usd felett jóval, usa messze ukrajnától. Elméletileg a fentieknél sokkal jobb választás részvényben most nem nagyon van.
Azert annak van eselye, hogy megnezi a Covid aljat es onnan meg fel…de en azert meg elenken emlekszem a 2008-2009. idoszakra ahol “ennel olcsobb mar nem lehet, konyvertek alatt van” gondolatokra. Az akkor egy bizalmi valsag volt es jelenleg erre hajaz a mostani esemenysorozat is sajnos. Valaki nagyon adja, latva a boritasokat es a forint gyengulest, nagy a valoszinusege, hogy alap/alapok szabadul a papirtol, leepiti a regios kitettseget. Mult heten beletettek az emelkedesbe a konyhapenzt sokan, de a heti mozgasokat mar a nagyok generaltak. Nagyon nehez megtippelni meddig eshet…
Jó áron van már. VISZONT pánik helyzet van, még nem láttuk az alját, illetve az árfolyam felépulese se két nap lesz az aljról szerintem. Hacsak nem tér meg putyin.
Végül a fej-váll is validálódott, nem gondoltam volna. Kétszer vettem bele eddig az esésbe, hál'istennek nem túl sok tőkével. Kiváló ütemérzékkel tegnap zárás előtt eladtam a shortot. :D Úgyhogy most mozizás egy ideig, nem hiszem, hogy már láttuk az alját. A trendszerű emelkedés előtt várhatóan lesz rsi divergencia, azt figyelni fogom.
Sikerpropaganda lesz ez a kiralyi a csatornan, ahol zeng majd az (orom)oda hos vezerunk cselekedeteirol, ki 8-10 even keresztul az orranal fogva vezette a nagy Vladimirt!
Szerintem hosszabb távon is érdemes lenne ezen a dolgon elgondolkoznia! Én azt remélem igazán, hogy az ország ügyeit se kell már majd intéznie ápr. 3 után!
Backtest és ami mögötte van