Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
OTP benézett a hosszútávú trendvonal alá. Ha letöri, ki tudja hol áll meg? S&P is szarul néz ki, mehet le 3700 környékére? Akkor OTP is esni fog még innen.
Ez egy nagyon jó topik! Kíváncsiságból olvastam bele a címe miatt anno. Aztán azt vettem észre, hogy minden nap olvasom amit írtatok. Emlékszem azt írtam: "ez a legjobb topik a portfólión" . Humorral fűszerezett intelligens beírásaitok vannak, anélkül hogy egymást marnátok. Természetes kellene hogy legyen, de sajna nem az álltalában. Még békeidőben sem! . Hálás vagyok hogy itt lehetek, befogadtatok, bár én nem kereskedem a magyar tőzsdét. Az emberi és politikai értékrendem azonos a Tiétekkel.
Úgy gondolom, hogy a válság akut része március végéig lefut, de a gazdasági következményei még nagyobb hullámokat fognak vetni, hasonlóan a 2020-hoz...
Kissinger tudott valamit, nem veletlenul mondta, ne szoritsd sarokba a medvet, mert tamadni fog… Sajnos hianyoznak a nagy formatumu diplomatak, olyanok, akik nem a gyakornoki munka utan kaptak poziciot, hanem valoban tudjak es ertik a diplomaciat.
Akár 400-ig is elszaladhat...az még ,,csak" 10% leértékelés lenne...a háború árnyékában nem is olyan sok...2020-ban is 10% volt az esés...utána viszont ha vége lesz a háborúnak, akkor simán visszatérhet 360-370 közé...
Backtest és ami mögötte van