Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
BTC: A hétvégén el is értük a prognosztizált 200 napos mozgóátlagot. Itt kisebb tökörészésre számítanék. E szint leküzdése után azonban még gyorsabb emelkedésbe kapcsolhat és elkezdődhet a nagy májusi letörés vissza tesztje...a következő 3-4 hétben ez lehet a program...
Raadasul nagyon is jokat! A masik picit komolyabb, ott neves irok borebe bujik es igy ir a maga kivalo humoraval. Probald majd fuggetleniteni magad az elso olvasmanytol.
A másodikat kezdtem el olvasni, de szerintem az elsőt is el fogom. Ez meg már biztos, hogy többször olvasós lesz. Olyan szösszenetek vannak benne, hogy nem bírtam letenni! A könyv felét egy svungra olvastam el, tegnap este! :)
Ez a “joleti” kormanyzas klasszikus Kadarista stilusjegyeket hordoz…az tudjuk hova vezetett. Kerdes, az EU penzcsap meddig es legfokepp mikepp tudja ezt palastolni…
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210806/kell-e-felnunk-az-ikerdeficittol-495074 Jó cikk! A vége érdekes és egyet is értek vele. A beharangozott intézkedések további egyenlegromlást fognak okozni. És akkor még nem beszéltünk a minimálbér emelés miatti esetleges újabb béremelési hullámról...a választások után jelentősebb megszorításra lesz szükség...már most is az kellene, hogy letörjük az inflációt, de ugye a politika a gazdaság felett áll...
Backtest és ami mögötte van