Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Az azért nem kevés kopejka lenne! A jelenlegi ATH államháztartási hiány mellett? 100 % fölé akarunk kerülni? 10 éve a 60 % volt célként kitűzve, sokan erre szavaztak anno.
A Mol alapítvány a társadalmi céljai között simán támogathatja a rászoruló hiteleseket. Legfeljebb adunk neki még 10% részvényt, hogy legyen miből, de a költségvetést terheljük ezzel...
Nekem vannak igazán vad elképzeléseim is. Pl hogy a kormány az eddig moratórium alatt felhalmozott tartozást elengedje, persze állami kárpótlás mellett...választási év jön!
:) És ki fizeti a révészt, mert most a kormány a bankok pénzével játszik éppen, ebben az ügyben. Úgy kezeli a dolgokat, mintha minden felett rendelkezne? Bármikor, bárkitől elvehet bármit, és oda adhatja másnak? Volt már ilyen a történelemben, az igaz.
Így igaz. Ha jobban megnézzük, most is mi okozta a bajt? Az a fránya kapitalizmus. Mi nem kérünk belőle tovább, le a törlesztőkkel. Sőt, le a kamatokkal!
Mindenki képességei szerint, mindenkinek szükségletei szerint!
Aranka elkényelmesedik: 790-830 sávozás? Bár, ha használom a fantáziámat (kis unortodoxia :), akkor elég sok alakzatot bele tudok képzelni, de hogy őszinte legyek "várakozásom" van csak, de nem erős elképzelésem.
Olyan mértékű bizalom kellene ehhez az államban, hogy szerintem ez egyhamar nem fog itt megvalósulni. Lehet, hogy még a döntéshozók sem bíznak ennyire magukban vagy egymásban.
Elég scifi is a dolog nekem. Nekem a Nyomás utána jut eszembe, Matolcsy mint K1. :D
Elkényeztet a Mol, de köszönöm nekem elég volt. Jó hírek ide-oda, szuper heppi minden, de én ma teljesen kiszálltam. Drukkolok a reménykedőknek, talán tényleg ez a hét lesz végre az a jövő hét, amit hónapok óta várnak, amikor rakéta, bár én hiszem továbbra sem.
Valószínűleg lesz ötvenezres...pár éve voltunk a ,,csúcson", ami a csatlakozási feltételek teljesítését illeti, azóta jelentőset romlott a helyzet...infláció, Áht egyenleg, államadósság, stb. Szóval mostanában nem lesz euró és van egy olyan érzésem, hogy még azt is megérjük, hogy levágnak 1 v 2 nullát a forint végéről...
Backtest és ami mögötte van