Most erre mit mondjak akkor holnap add el es vegyel setet vagy estet esetleg enefit vagy ottonet....ezekben egyuttesen lesz kb 300millio ft adozott eredmeny.
novekedesi potencial szinte korlatlan.... Na erre mondom en, hogy b......it A heten az en tervem az, hogy nyerek a lotton, aztan bemegyek a wallisba es veszek 1500 darab BMW-t, vagy veszek ketmilliardert reszvenyt. Erre emelkedjen az arfolyam? Februar ota ezt halljuk, nincs teny ami igazolna.
Set és ott1 is jó. Olyan soha nincs, hogy felső limit után másnap legalább egy két órán át ne emelkedjen. Ha csak 5%-ot fogsz ott1-ben holnap délelőtt, utána nem csinálsz semmit, csak visszaveszed wallist, akkor máris olyan mintha wallis bekert csokkentetted volna 5%-kal, ami most 8 ft. Nem kevés, és ez a szinte legugyetlenebb eset...ha 20%-ot fogsz az eladott pakkon a sok hype hulladekkal, az még olyan, mintha wallis innen majdnem 200-ra emelkedne
TERVEK Cégünk, a Wallis Automotive Europe egész Közép-Kelet Európában bővíteni kívánja tevékenységét újabb márkák és új piacok megszerzése révén. További értékesítési pontokat nyitunk és folyamatosan javítjuk már meglévő márkakereskedő- és szervizhálózatunkat. A közép- és kelet-európai újautó piac jelenleg kb. évi 1 millió gépkocsit jelent, de mivel a régióban az autótulajdonosok aránya a teljes lakosságon belül még jóval elmarad a nyugat-európai átlagtól, a növekedési potenciál szinte korlátlan
Te is tudod, hogy ami nincs alairva, az csak szoveg. Kellett a felhajtoero, ezert volt a mazas eloadas. Azota nincs CEO, nincs semmi kommunikacio. Nezd meg a honlapjukat, ugyhagytak mindent (autowallis.hu)
Ez sem igaz tobbszor leirtak,hogy mibe szertnenk fektetni es milyen iranyban.Olvasd at az interjukat es a cikkeket en tudom mert az osszes elerheto infot atneztem es elolvastam. Mondom,ha te nem hiszel a tortenetben lepj tovabb van opcio boven.
AutoWallis