Én is így voltam a 4IG-gel , hittem benne , lassan fölment 2200 körülre ,eladtam, örültem mint majom a ....ának és ráqrtam , de nagyon.Most 5000 holnap lehet 5750.
Pont nem. Azert mert nem vagyok optimista? Nem szoltam be senkinek, de itt sokszor ugy erzem, hogy nem realisan gondolatok fogalmazodnak meg. Ferde a kep, amit lefestenek....
Miert ne vennek vettem 176ft-on is es 226ft-on is igaz az atlagom 140ft alatti mivel a nagyobb pakkokat ott vettem. Inkabb vennek most is Wallist mint a most rallyzo speka reszvenyeket,amelyekben meg adozott eredmeny sincsen vagy esetleg minimalis es kb 5x vagy 10x tularazottak.
Nem vitatom a terveiket, nekem is vannak. En azt mondom, hogy pusztan a fenyes tervekre az elmult 1.5 honapot vegignezve senki nem fog komolyan a cegbe beruhazni. Ha tobb es nagy befektetoket varnak, a tervrajz meg zero kommunikacio nem eleg.
Most kezdem elvesziteni a fonalat,allitolag az eddigi hozzaszolasaid alapjan te reszvenyes vagy magasabb arfolyamrol. Szoval szerinted minden sz@r es negativ es most vilagosodtal meg ok rendben. A vasarlasod elott merre jartal? Gondolok itt pl lakatlan szigeten voltal vagy elzarva kulvilagtol internet nelkul.
Igen, csalodott es beragadt reszvenyes. Megint kerdem, miert lenne itt a kov kor? Mert vannak terveik? Amiket lattunk eddig toluk, azok alapjan csupan tervekre te vennel rv-t? Ha nem lennel erdekelt a W-ban, akkor most vennel?
Itt nem tudok miert lennek egy ilyen dinamikusan fejlodo cegcsoportnal mint a Wallis. Iden az egesz Wallis csoportnak mar 300mrd forint feletti arbevetele lesz.Ezen belul az AutoWallisnak is mar kozel 80mrd-90mrd. Szoval en nem aggodom es,ha elnyernek meg plusz importori jogokat akkor jelentosen novekedni fog az arbevetel.
Ertem az indokodat, nem vitatom, hogy fundasan valszeg erosebb a ceg a set-nel, vagy az est-nel. En arrol beszelek, hogy a Wallis jelenleg mint ceg rizikos. Sajnos rizikosabb, mint az M-cegek. Igeretek vannak egyenlore csupan, meg 2-3% nyereseg a multban, CEO nelkul fut a szeker, 1,5 honapja bukoban. Ez nagy gond->risk
AutoWallis