Az sem rossz, hogy neked már megint savanyú a szőlő ráadásul nem kicsit :-) De lépek is mert tegnap(előre látva, hogy mi lesz itt topicban) megfogadtam, hogy csak akkor írok ha lényeges információkat szeretnék közölni. A savanyú szőlő esete Kimpaa mesterrel pedig nem ez a kategória. Ezt lássuk be :-) Mindenkinek szépeket !
Akkor a 240misi 15%-át el kell adniuk a prémiumhoz, hogy meglegyen a közkéz? Most ez az 1milla részvény akkor nagytulaj lehetett? De miért ad el??? Van tipp valakinek? :/
Meggyőződésem,hogy itt nem az a kisbüfi lehúzós történet lesz,de azt látni kell,hogy jelenleg nagyon kevés a közkéz,és ha tényleg prémium a cél akkor növelni kell.Emiatt is bízom benne,hogy lesznek itt még lekörök,és akkor be lehet vásárolni.
Meg ne zavarjon, hogy a nagytulajoknak most nincs ennyi papírjuk. Elmondom mi a helyzet. Mari néni( aki szólt közben Gizikének és Bözsinek is akik éppen a tyúkokat etették), beállt limitre, jó nyakon "öntötték " és ez annyira megtetszett neki, hogy állandóan repetát kér :-) Csak ez lehet a történések mögött! Mi más? :-)
Ügyes voltál, én lemaradtam róla! És már nem is állok be, mert ha még egyszer kiszolgálnak mindenkit az már a Békéscsabai kolbásztöltő fesztivál különdíjas produkciója lenne!:-))) r: 195
AutoWallis