Azért vegyük észre azt is, hogy a vevői oldal sem (csak) 1-2 ezres pakkokkal épül, hanem többszázezres tételek állnak be időnként, akik aztán kapnak is.
Törölt felhasználó2019. 02. 04. 11:49
Engem kiráztak... Túl nagy a forgalom, 5k maradt ;)
25%hoz nagyon sok papírt kellene teríteni. Szerintem a lenti pakkok repülnek csak egyelőre. Ezzel kb 13-14%-ra növelhető a közkéz. A további módot úgy gondolom hogy befektetők (5% alatti) részére történő átadással lépik meg, nem a piacra öntéssel. Amúgy ez a kereslet már lehet hogy részben őket mutatja, nem marinénik álltak be 1m darabbal a sorba.. és lehet véletlenül tudták is hogy kapnak ;)
Ebben lehet valami,mert ha belegondolsz jelenleg a közkéz hivatalosan csak 10% körül van,viszont a prémiumhoz legalább 25% kell,szóval muszáj növelniük a közkezet.A mai nap a libatömésről szól szerintem,bízom benne,hogy a holnapi nap már a korrekcióé lesz,és tudok olcsóbban venni,mert a cég amúgy jóóóóó.
Tök mindegy, hogy ki adja, vagy ki veszi... A lényeg, hogy 1 millió darabbal leönteni a piacot.... Ma még valszeg megy az árstabilitás... Lehet még reggel nőni fog.... De hogy holnap 1 db vevő nem lesz.... Gratulálok annak aki csinálta. (Azért remélem figyeltétek. Már azt se várják meg, hogy nap végén záróban adják el...)
Két nap alatt simán megfordul a közkéz fele. Ez olyan ritka mint a fehér holló. "Némi" tulajdonosi átrendeződés van közkézügyileg. Ami nem baj, sőt! és még a nyugdíj sem jött meg:-) bár ebben nem vagyok biztos mert én olyat még nem kapok.
Cég elég sok papírt kidob azt látni rendesen. Kellenek a hitelezők,csak kérdés mikor fog majd megtérülni. Remélem osztalékot fog fizetni ha itt 60 meg 90 milliárdos bevételeket írnak.
AutoWallis