De most a meglévő 27 millióból tudják eladni, ami náluk van, nem? Aztán a 240misiből úgyis bőven kell majd, h meglegyen a 25% közkéz. Ha a nagy tulajok adják most, akkor az a héten kiderül, nem, mert jelenteniük kell?
Amúgy én sem gondolnám, hogy a cég adja, miért itt növelne közkezet, és nem 400Ft-nál? Neki sem mindegy, mennyin adja el, és abból a pénzből mit tud majd apportálni...
Konzumot ,Opust már el kell felejteni,Mészáros égette itt a pénzét mint Norbi az UPDATE-val. Még jó hogy idöben kiszáltam az Opiból. AutoWails meg ha le megy 100 forintra akkor a tőzsdén tudtak megint embereket hűlyének nézni. De remélem nem ez történik és a papír szépen emelkedő pályára lép,bízalmat a cég iránt és pénzt tudjanak keresni a befektetők.
Hozzod a formád Inkabb tanulj a nagyoktol Nekem nincs wallis mert nincs ra penz de nekem öröm, ha igy megy ( nem vagyok irigy es megy majd tovabb a tőke es a szep pluszok) Figyeld: SET Est Alteo
Mondom hogy szerintem nem a marinenik vannak kiszolgalva. Ha pedig a befektető alapok vannak és nekik a 200 jó szint.. Nos mindenki következetesen amire akar ;)
AutoWallis