A növekedés segíthető új befektetők bevonásával, lsd részvény kibocsájtással. Én arra gondoltam, hogy nem vonzó egy új befektető számára az olyan cég, amelyik bár növeli a nettó pü eredményét, de abból nem ad semmit a tulajdonosoknak, csak a menedzsment élvezi anyagi áldásait. Az lenne a cégvezetés feladata, hogy a nettó eredményből a fejlesztések mellett részesüljenek a tulajdonosok is, ne csak ők. Ez egyébként valódi nyrt-nél tőlünk nyugatabbra így történik.
Értem ezeket a gondolatokat,de ez csak arra az esetre vonatkozik amikor részvény kibocsájtást akarnak végre hajtani. A tőzsdei kötésekkel nincs új tőke bevonás,ott csak tulajdonost cserélnek a papírok. A kibocsájtással pedig csökken az egy részvényre jutó eredmény,kivéve ha olyan dologba fektetik a kapott pénzt,amely képes jelentős nyereséget termelni /nem vigo/ itt szerintem az történik,hogy a legnagyobb tulajdonos egy nagy céget kíván felépíteni,majd pedig el fogja adni. itt a meglévő részvényesek érdekeivel nem törődik senki.Majd amikor erre sor kerül,akkor lesz egy jelentős árfolyam emelkedés.EZT KELL KIVÁRNI,VAGY KISZÁLLNI! Itt osztalékot nagyon sokáig nem akarnak fizetni.
Az nyrt. létezése és tőzsdére való bevezetése válik értelmetlenné, ha a felhalmozott pü eredmény ellenére nincs osztalék. Azért van nyrt társasági forma, hogy vonzza be a befektethető tőkét osztalék ellenében. Ha nem így tesz, nem lesz több befektető, hitelét veszti a cég.
A menedzseri tervek sokszor nem esnek egybe a részvénytulajdonosi elvárással, ugyanis alapvetően és elsődlegesen nem azonos a céljuk, hogy a vállalati eredményt "szétosztogassák" osztalék formájában. Az alkalmazott vezetők a magasabb bér és egyébb juttatások eléséért "küzdenek", másodlagos számukra az osztalék, hiszen az egyéni anyagi céljaikat kevésbé szolgálja. Emiatt a cég eredményét nem szívesen javasolják még kis részben sem kifizetni a tulajdonosoknak (lsd. részvényes) és erre mindig találnak magyarázatot. Osztalék fizetést ilyen cégeknél csak kélnyszerrel, azaz tulajdonosi döntéssel lehet elérni, ehhez viszont erőteljes részvényesi összefogásra, pl. közgyűlési jelenlétre és napirand előterjesztésre+szavazásra lenne szükség. Ezt több, mint harminc évnyi cégjogi tapasztalatom mondatja velem.
Az első negyedévben már a BYD értékesítés is benne lesz. Ezt onnan tudom, hogy a szomszéd március végén kapta meg a e- kocsijat és ő a wallisznál vette illetve rendelte még januárban...:-)
Ugyanazt erősítette meg, amit tavaly is mondott: 2025-ös osztalék fizetési tervet nem látja valósnak, de ott még talán évszám is elhangzott, hogy mikor látná jónak. Nem írom le, vissza lehet keresni.
Igaz,szinte kivétel nélkül azok a papírok emelkedtek / akár többszörösére is / ahol van osztalék fizetés. Megváltozott a tőzsde,ma már a növekedést nem értékelik,mert az csak virtuális nyereséget hoz,mivel nem jár komoly árfolyam emelkedéssel.
AutoWallis Nyrt+topic