Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 04. 23. 15:49

Arany-Ezüst  

Ki mire tippel? Meddig eshet az ezüst/arany árfolyama mostanában?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 03. 31. 09:24
Előzmény: #7139  Törölt felhasználó
na igen..
Törölt felhasználó 2015. 03. 31. 09:13
Előzmény: #7136  pomperj
"Szoval, lehet hogy Dilma nyer, es meg tart egy kis ideig az a le korrekcio. Ha Neves nyer, 2 nap alatt +30% lesz PBR (egymassal versenyezve ugranak be a fel vilagrol).
De, ha netan lemenne 10-ig az ar, akkor megduplaznam a poziciom."-2014.október.
ha minden hónapban beírod, h ezen az árszinten mostmár hótbiztostutihétszentség h fordulni fog, akkor egyszer majdcsak eltalálod:))))

hagyd már ezt a PBR tippelgetést, mert kezd nevetségessé válni. lassan olyan lesz ez, mint Roubini:egyszer életében eltalált vmit, azóta meg lassan-lassan önmaga paródiájává vált...
McDee 2015. 03. 30. 20:21
Előzmény: #7136  pomperj
Összehasonlítottam USO-PBR-RIG chartokat. Ebből nekem az jön le, hogy PBR/RIG árfolyamát alapvetően és elsősorban az olaj mindenkori árfolyama befolyásolja minden időtávon.

link
emerald 2015. 03. 30. 20:18
Előzmény: #7135  magellan2214
Ugyan már....
gondolod ha a húsz éve minden álldott nap ezzel foglalkozókat át tudták vágni, akiknek nem ilyen hanem ezred gramm pontossággal mér a mérlegük akkor téged vagy bárki mást nem tudnának....:DDD
Nem a súlyúkkal volt probléma, hanem a beltartaltalmukkal!!!!

Szó sincs primitív csalásról! Egykilós tömböket nem a kerti sufniban öntenek elárulom.
Amúgy a hangsúly a certin volt, ha figyelmesen olvastál.
Ugyanis egy név nélküli certi nélküli tömböt több helyen átfúrva a furatokból a mintát kielemezve vesznek csak át!

Értékelem hogy segíteni próbálsz de inkább ne irj olyasmiről amihez nem értesz: "Ezzel lehet a súlyt ellenorizni + még a méreteket,ugyhogy a primitiv csalások/wolfram/ kibuknak"

A téves információval csak megtévesztesz embereket mégha az jóhiszemű is volt.

pomperj
pomperj 2015. 03. 30. 20:09
Előzmény: #7109  pomperj
PBR tema.
Az erzesem, hogy PBR a mostani Quarter-end rallyban kitor 6.00 fole. Es ott marad, masirozva felfele.
Es ha igy lesz, akkor marc.16 volt a bottom day.

1)Honapok ota nincs penzugyi funda hir, es megis a felere esett az ar. Ez kapitulacios, felelmi arszint.
2)Uj igazgatosag van. Ez a botrany utan egyikuknek se lesz kedve a korrupciora.
3)Annyi eszuk biztos van, hogy egy lezartan auditalt ceget hajlandoak csak atvenni.

Szoval, azt gondolom, 2 hetes tavlatban lesz merleg, es ujrakezdes. A negyedev fordulo egyebkent is jo alkalom.
Az Uj CEO nem politikus, hanem businessman.
magellan2214 2015. 03. 30. 18:57
Lehet ellenuk vedekezni tobbfelekeppen,pl.
link
itt lehet venni jewellery digital scale potom 8 USD,PPal fizetes,kb 3 het allatt házhoz jonn.Megbizhato termék.Nagy a választekuk.Nem tudom hogy van Mo-n de ahol en elek ott 2O eur ig
vám es áfamentes.Szállitas dijtalan.
Ezzel lehet a súlyt ellenorizni + még a méreteket,ugyhogy a primitiv csalások/wolfram/ kibuknak
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 12:04
Előzmény: #7133  Törölt felhasználó
legyen hosszú és nyugodt pihenőd! :)
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 11:32
Előzmény: #7131  buyandhold
hmhmhm

de ugye nem haragszol hogy nem a te elvarasaidnak megfeleloen cselekszem....

szerinted butuska kerdesekre lehet ertelmes valaszt adni???

te sem figyelsz, tudod hogy nem kereskedek kotvenyekkel..(legalabbis nem kereskedek veluk par eve,de azt tudom hogyha a FED esetleg kamatot emelne, amire pici eselyt adok akkor azert lehet 1 kis felfordulas a piacon) talan parszor mar leirtam,de azert orulok hogy jo kivansagaid vannak felem, en is hasonlokat kivanok neked, talan csak azert mert neked nagyobb szukseged lehet ra mint nekem....(bar tudjuk, hogy en nagyon gyakran tevedek)
a kovetkezo befekteteseidnel...

a hazi feladatot pedig mindenkinek maganak kell elvegeznie!!!!

na mindegy talan ennyi eleg a mai napra, veszek 1 kis pihenot, mert elfaradtam az itteni kommunikaciotol....

Tazsomaru 7121-es hozzaszolasat ill. linkjeit ajanlom azoknak akik szeretnenek valami informaciot nyerni az arany-ezust forumrol...

taxisgyuszinak meg 1 leegyszerusitett videoval szeretnek a kedvebe jarni:

link

akiknek van esetleg 30-32 masodpercuk elgondolkozni a kereskedesukrol,befektetesukrol, hazardirozasukrol....esetleg 1 hangulat kelto hsz elott
;)

Sziasztok mindenkinek sok sikert es szep napot!
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 11:28
Előzmény: #7130  Törölt felhasználó
értem, nem tudsz válaszolni... nem is vártam mást. :)

zsákold nyugodtan a (fizikai) bitcoin-t, az való neked. :ÐÐÐÐ))
buyandhold 2015. 03. 30. 11:09
Előzmény: #7128  Törölt felhasználó
ertem en, tul fogosak voltak a kerdesek...

ennyi karakter begepelesevel akar valaszolhattal volna, is, de az nem lett volna jo, mert arra tudtam volna valaszolni...
igy csak annyit kivanok, nehogy ugy jarj, mint a Questor ugyfelek, akiknek 150 milliardnyi fiktiv kotvenyt soztak el...
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 11:01
Előzmény: #7129  Törölt felhasználó
neked nincs szukseged meg 1 "eles" kereskedesi szamlara sem, hogy itt okoskodj...
;)
persze kivancsi leszek mennyi idore lesz szukseged arra, hogy rajojj amit te kereskedesnek nevezel az nem sokban kulonbozik a hazardirozastol....(persze erre ra kellene ebredned), ha esetleg a mentoraid elfelejtettek volna megemliteni szamodra....

nem allitottam sose hogy sztartrader lennek...
szeretnem ha nem allitanal be annak ami nem vagyok...
kvantitiv analizis helyett beszelgethetunk Bayes Theorum-rol is, esetleg a nemesfemek napon beluli ill. napon tuli kereskedeserol ill. ezek sharp ratio-jarol is....
de ugyanezt megtehetjuk indexeknel akar a DAX-ra is...
nyilvan ilyen dolgok nem sok embert erdekenekl...
de azert mert te tisztanban vagy azzal ill. nem vagy tisztaban azzal, hogy 1 sz*r*ncs*tl*n szerencse jatokost csinaltak beloled a 100,200szoro tokeatteteleddel es persze divatbol neki alltal kerskedni anelkul, hogy minimalis informaciod lenne, hogy mi is valojaban a kereskedes....
hmhmhm...
igy sajnos be kell erned velem....
;)
szoval milyen kockazata van 1 nemet allamkotvenynek ha birtokodban van ill. kereskedsz vele???
ill. a gorogok jogosan kerik az ECB-tol vissza amit az ECB a gorog kotvenyek kereskedesebol szerzett???
talan jovore sikerul kolcsonkerned valakitol, hogy 1 "eles pozit" be tudj mutatni, addig pedig hozzaszolsz a te "tudasoddal" szinte mindenhez, persze nem kereskedsz veluk....
de velemenyed az van....
na bravo!!!
meg jo hogy te itt vagy nekunk....
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 10:28
Megismétlem az ártatlan kérdésemet, mert úgy látom "véletlenül" elkerülte a figyelmedet:

"...Miből gondolod, hogy valakinek a kötvénypiaci instrumentumokkal való kereskedéshez kötvényekkel is rendelkeznie kell?"

Képes vagy erre válaszolni, Mr. Sztártréder?

:))

Ha 13 évvel ezelőtt egyből az Investopédiával kezdtél volna és nem a "kvantitiv" analízissel, akkor nem boldogítanál minket nap mint nap a féloldalnyi amatőr sületlenségeiddel. :ÐÐ
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 10:25
Előzmény: #7125  buyandhold
ugye mindenki hianyos informaciok alapjan hoz dontest....
ez igaz ram is!!!
Ne haragudj,de 1 picit tobbet vartam toled....!!!
megnezted legalabb amit Tazsomaru tett fel linket???
a hazi feladatot mindenkinek maganak kell elvegeznie!!!
szeretnem ha a kerdeseidre megtalalnad a valaszt a neten!!!
nem szeretnem minositeni oket....
7101-es hozzaszolasban velemenyt fogalmaztal meg a bitcoinrol informatikus szemmel, ha finoman szeretnek fogalmazni eleg hianyos es keves informacioval rendelkezel...

egyebkent a bitcoin elsopri a penzugyi rendszert topicban is rengeteg informacio megtalalhato zotyo-t ajanlanam....
(persze nekem szoktak ajanlani itt a forumon hogy olvassak vissza ill. kepezem magam..;)

szoval ha eltoltesz vele mondjuk a kovetkezo hetekben 20 orat ill. tobbet, szerintem a sajat kerdeseidet fogod megmosolyogni....
talan utana lesz ertelme velemenyt cserelnunk ebben a temaban....(tenyleg nem bantasbol de nem az oviban vagyunk)

Legyen szep heted!
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 10:09
Előzmény: #7126  Törölt felhasználó
na bravo....
lehet, hogy nem ertek hozza,de ha ez igy van akkor szerinted neked milyen eselyed van arra, hogy valaha is erteni fogsz hozza....???
;)
majdnem 13 eve kereskedek, a merlegemre pedig buszke vagyok, remelem te is a tiedre...

szeretem amikor arra celzol, hogy tanuljak tobbet ill. kepezem magam.....
(remelem ez rad is vonatkozik)...
bar az investopedia-rol itt a primary schoolban szoktak a gyerekek ollozgatni...

es tudod barmikor van penzem 1 kis kereskedesi versenyre veled....
;)
mi ujsag az fxcm-mel vagy mar sikerult osszekapargatni 1 normalisabb broker-re a penzt?????
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 09:35
"...viszont nincsenek kotvenyeim (amin ugye nincs kockazat)"

Miből gondolod, hogy valakinek a kötvénypiaci instrumentumokkal való kereskedéshez kötvényekkel is rendelkeznie kell? :)))

azért az egészen elképesztő, hogy mennyire nem értesz a tőzsdéhez és azon belül is a kereskedéshez! :)) nyilván Ausztráliában ez előnyt jelent... a brókerednek mindenképp! :ÐÐ))

A tömény oktondiságaid terjesztése helyett inkább tanulj! Képezd magad! "5-15 éven belül" talán már nem fogsz annyit bukni mint eddig... már ha van még mit elbuknod :)
buyandhold 2015. 03. 30. 09:34
Előzmény: #7122  Törölt felhasználó
Nekem ez a fizikai Bitcoin verzio kicsit santit. De javits ki ha tevednek:

1. Rakerestem a neten, es nagyon sok fajta design-ja van. Honnan kellene tudnom, hogy egy adott erme valodi, vagy hamisitvany? Van errol katalogus, hogy mik az eredeti design-ok?

2. Ha ilyen sokat er 1 TBC, sot meg sokkal tobbet fog, akkor nem eri meg hamisitani? Ugy gondolom, hogy egy ermet nagyon konnyu hamisitani (papirpenzhez kepest). Egy atlagember kepes lesz megkulonboztetni a hamisat a valoditol, meg ha van is katalogusa?
Raadasul mivel nem hivatalos penz, meg csak buntetes sem jar erte.

3. Ugye a masik szlogen az, hogy a BTC nagy elonye az,hogy korlatos mennyisegu, nem lehet vegtelensegig nyomtatni, mint a jelenlegi penzeket. De ha megis csak van fizikai formaja, akkor abbol mi akadalyozza meg, hogy annyit verjenek amennyit akarnak.

4. Valahogy nem all ossze, hogy viszonyul az elektronikus BTC, es a fizikai BTC erme? Be tudod tenni szamlara a fizikait? Ketlem, mert akkor letre kellene hozni elektronikus BTC-ket, de azt meg csak banyaszassal lehet letrehozni. Ha meg fel akarok venni elektronikus BTC-t fizikai erme formajaban, akkor ugye annak el kellene tunnie az elektronikus rendszerbol, ami szinten nem lehetseges.

ezek a kerdesek fogalmazodtak meg bennem, ha van ra valasz, azt megkoszonnem
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 09:27
Előzmény: #7121  Tazsomaru
;)
koszi
"bitcoin lenyege roviden video"
szerintem megcsillantja a lehetoseget nehany ember szamara.....
persze mint barmelyik befektetes es kereskedes ez sem kockazat nelkuli,de megfelelo hozallassal akar 1 jo lehetoseg is lehet...
;)

legyen szep heted!
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 09:17
Előzmény: #7122  Törölt felhasználó
túlzásokba azért ne ess,hogy zsiday-val egy napon emlegeted magatokat!

legyen szép profitod! pá :))
Törölt felhasználó 2015. 03. 30. 09:12
Előzmény: #7119  Törölt felhasználó
nem zsakolom,de van benne 0,5%-om a tokembol...
es hasonlo lehetosegekre barmikor van tokem...
viszont nincsenek kotvenyeim (amin ugye nincs kockazat), vagy hogy a szavaiddal eljek milyen kockazat van....
persze rajtad meg a mentoroidon kivul sokan nem igy latjak, ok igenis elkepzelhetonek tartanak komolyabb kockazatokat....
ja hogy kevesebb mint 1 ora alatt el lehetett bukni 25 eves yieldet a nemet kotvenyeken az EUR/USD volatilitasa miatt (egy szocska miatt patient) tokeattetel nelkul....
hmhm...
persze igazad van en nem ertek hozza, pomperj sem, Zsiday sem, JPmorq meg a Golman-ba sem ertenek hozza, ja hogy a volt Fed kormanyzo Fischer se ert hozza....
de jo nekunk, hogy te meg a mentoraid ertenek hozza, ha pedig kihagynatok valamit a szamitasbol ne aggodj havi 10% fix kisegit....
;)
probalj ezustre es aranyra koncentralni abban komolyabb pozijaim vannak, ha mar a gyenge pontomat keresed....
nem ertek a bitcoinhoz,se az informatikahoz,de az atlagnal kb.40-80 oranal tobb informaciom van, most hogy az en informacio forrasom nem az investopedia....
;)
az csak reszlet kerdes!!!
Tazsomaru
Tazsomaru 2015. 03. 30. 09:10
Előzmény: #7112  buyandhold
esetleg itt nézz körül: link

érdemes ezt is végig olvasni: link

Topik gazda

giuseppe007
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek