Nem hinném, hogy egy ilyen szintű vezérigazgató itt fórumozik, és sejtelmes jelzéseket ad....! Vicces :) Az meg nagy baj lenne, ha valós..! Az app tényleg többet érhet a jelen árfolyamnál, csak meg is kéne fizetni! A víz alatt már jártunk, most a felhőket kéne célozni, ez még a holdról is látszik! 😃
ha Ő az akinek a nevét és a céges logóját itt viseli, akkor Ő egy komoly ember és egy komoly céget vezet (mi sokat dolgozunk nekik és eddig mindenben korrektek voltak)
így hát lehetnek olyan gondolatai, amik akár meg is valósulhatnak valamikor a jövőben - viszont azt nem hiszem, hogy egy napi max százmilliós forgalommal mozgó papírban érdemes neki fel vagy akár lebeszélni bárkit is - ebből így túl nagyot nem lehet szakítani
ha Ő nem az akinek írja magát, akkor nehezebb a kérdés, de attól még szintén lehetnek hasznos gondolatai ;-)
de egy biztos, hogy az API jóval többet ér a mostani árfolyamánál és az árfolyam valamikor vissza fog találni az értékhez
Nem az a lényeg, hogy hol és mihez képest olcsó, ez nem az a fajta rv, hanem mire lehet képes! Évekig azt mutatta, hogy egy kupac sz@rt sem ér! Amikor elkezd emelkedni egy kicsit, erre valaki idevetődik a semmiből és az egekbe akarja beszélni, de rendszerint ellentétesek a kinyilatkozásai! A 230-s szint az előbb, irónia volt részemről, de nagyon is benne van a pakliban. Erről már beszéltem régebben...! Jelen esetben, pontosan a 230-s célszint támaszán voltunk a 250-s szinten, rövid tf-n! Kijárna egy felpattanás innen 270, majd 285 fölé! A többit majd akkor...! Az én pozím az én dolgom és nem akarok semmit sehol visszavenni! Unom az erre megnyilvánuló megjegyzéseket, többször elmondtam, hogy lényegtelen! Részemről nem lehet semmilyen irányú befolyásolás sem! Talán mindenkinek megválaszoltam, egyszerre letudhatjátok a mínuszolást! 👍
Sziasztok, azert szerintem az app feltamadassal vigyazni kell… keves a forgalom nagyon. 50-100e pakkot eladni nehez. Aproval jatszani talan. Szvsz nem azonos az opus indulassal ne tévesszen meg senkit.
Az alsó trendvonalból én is ezt látom. De mivel az elmúlt hónapban több mint negyed Milliárdért bevásároltak 270-es átlagáron, ők nem fogják elszórni 240 alatt. A 180 és a 220 "nyertesei" eladhatják ugyan, de ott még nem volt jelentős forgalom. Nyilván meg fogják kísérelni a leszorítást, amivel a 270-esek legfeljebb csak hígítanak. A sortosok már így is sok papírt elszórtak az elmúlt héten -szerintem feleslegesen- de majd meglátjuk. Mindenesetre a jövő hét izgalmas lesz.
én úgy látom, hogy össze vissza apphablatyolsz! Az előbb minek menne 303 fölé, előtte meg 2000 fölé látod!! Rendet kéne már tenni... és nem kavarni (Ha jól sejtem) ...😲😃
Szia! A másik fórumban írtad, hogy lehet, akár 8** is az appenin ára, itt meg az esést látod, 230-ig, vagy 180-ig!? Mi lesz ebből a jövő héten ? Mivel vettem pénteken is kb. 20 e. darabot, 259.7 áron! Persze, amikor 1-el kezdődött, akkor nem vettem, mivel volt már magas átlagáron..... 8**-ig, nyilván nem tartom, de 3** körül sem adnám el, 2018-as vétel a nagyja, mint az opusnak..
Appeninn real