de már idén van:) nem emlékszem már,hogy én hány órán belül adtam el vagy vettem vissza,de tuti volt idén dt és nem tapasztaltam ilyet. akkor minek van a dt jutalék is?
Palika! Meg kell hogy "nyugtassalak", a fogmizériának sosem lesz vége...! :))) A másik dolog, most akkor mi van a gyertyákkal? Ha jól emlékszem (nem biztos, mert már szelektív az emlékezetem :), ) te mondtad, h nem érdekel, csak a megérzésed és ennek menni kell fel! A gyertya megérezte, hogy le... hmm
Day trade Tavaly vettem 4ig 630 on egy órával később adtam 655 erre hiába állítottam be hogy Lifo a már meglévő 690 ből adta el, azt mondták ily gyorsan nem képesek átkönyvelni 🤔🤨
Délutáni műsorszám a ,,feltámadás,, lenne, de lehet érdeklődés hiányában elmarad. Helyette a Waberers feltámadásának visszanézésére lesz lehetőségük azoknak akik lemaradtak a ma reggeli show-ról.
:_)) forgalmi adatok mindig..irja nekm otp hogy gdp adat...oszt? mit érdekeljen engem? engem az érdekel a piac hogyan mozdul...nem az hogy hogyan kellene elvileg..
Appeninn real